Shiva 96 Posted July 6, 2011 Boiz, fara flame! Alx.AleCS: Fara limbaj de MIRC! Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted July 6, 2011 Nu cred ca este un spam Il stiu pe tibi si stiu ca avea 2 din 3 bicilete care i-au fsot furate. Asa ca fiti cu ochii in patru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tommy 1 Posted July 6, 2011 Nu cred ca este un spam Il stiu pe tibi si stiu ca avea 2 din 3 bicilete care i-au fsot furate. Asa ca fiti cu ochii in patru. Si eu il stiu pe tibi ! Sta in acelasi bloc cu Grigore andrei care in acelasi timp cand i-au fost furate lui tibi bicicletele si lui Andrei i-au furat 2 biciclete => Fyrst bike-ul care la facut celebru :) si un topBike noroc ca o tinea pe cea "buna" in apartament ! Sper sa le gasiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihnea Edd 0 Posted July 6, 2011 Lasand la o parte conflictele si revenind la subiectul theread-ului facem si noi o tura in acest sfarsit de saptamana, eventual o Cotmeana sau Rociu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 6, 2011 Bila (alexandruc), ai dreptate, alex e cam nascut in subsol! Ba alx.alecs sau alexel prostanel si mie mi-au fost furate in acelasi timp si din acelasi loc 2 biciclete legate intre ele. Norocul meu a fost ca bicicleta cea buna o tin in casa, iar cele 2 victime erau mai vechi. Din astea doua ma intereseaza decat una: top bike portocaliu, full suspension, echipare foarte modesa. Daca o gaseste sau o vede cineva rog foarte mult sa ma contacteze (0728596778). nu ofer recompensa din doua motive: 1. daca bicla ajunge pe mana unui cap de tabla ca alx.alecs, degeaba ii dau recompensa, ca bicicleta nu mi-o mai vad. 2. nu este bicicleta cine stie ce,ca sa merite bani in plus. Acum sunt plecat din tara si nu pot face nimic in apararea mea. ( IN LOCUL LUI BILA [alexandruc], i-asi fi umflAt fata lu aleCS FIINDCA L-A INJURAT DE MAMA. RUSINEEEEEEE!!!!!!!!!! Nu mi-ar parea rau daca ti s-ar bloca contul, bai alexel prostanel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Panzer 4 Posted July 7, 2011 :blink: Parca exista un topic dedicat special bicicletelor furate. Nu stiu ce sa zic de Cotmeana sau Rociu acum. Dar tot intreb: la ce ora si unde ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 7, 2011 Stie cineva vreun traseu de sosea lung de 100-150 km si cu asfalt bun? Sa fie cu plecare si sosire din/in Pitesti, evident. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 7, 2011 :blink: Parca exista un topic dedicat special bicicletelor furate. Nu stiu ce sa zic de Cotmeana sau Rociu acum. Dar tot intreb: la ce ora si unde ? Nimeni n-a vrut sa faca tam tam din ce s-a intamplat cu bicicletele, dar m-am simtit nevoit sa continui din cauza lu cap de tabla. Pana pe 15 sunt la mare, deci o sa vin acasa cu pofta mare de biciclit. Daca se face cotmeana sau rociu, poate o clonam cand vin si eu:). Pe trans vine cineva pe 29-30-31 la intalnirea ciclism.ro?:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 7, 2011 Stie cineva vreun traseu de sosea lung de 100-150 km si cu asfalt bun? Sa fie cu plecare si sosire din/in Pitesti, evident. incearca sa mergi la valcea:). Intreaba-l pe radu mai multe despre drum, el l-a facut de curand. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 7, 2011 Ma duc la Valcea ca sa ma intorc pe unde? Mi-ar placea sa ma intorc pe Curtea de Arges ca sunt niste dealuri faine p'acolo (pacat ca-i asfaltul prost), dar mi s-a luat de drumul Curtea de Arges-Pitesti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 7, 2011 Ma duc la Valcea ca sa ma intorc pe unde? Mi-ar placea sa ma intorc pe Curtea de Arges ca sunt niste dealuri faine p'acolo (pacat ca-i asfaltul prost), dar mi s-a luat de drumul Curtea de Arges-Pitesti.aaa, adica sa nu fie tur-retur:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihnea Edd 0 Posted July 7, 2011 Tura va fi sambata la ora 9, dar va trebui sa stabilim unde mergem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NicolaeAndrei 0 Posted July 7, 2011 Catalin, poti face tura de Valcea in felul urmator : Pitesti - Domnesti - Curtea de Arges - Tigveni - Dedulesti - Zamfiresti - Draganu - Pitesti si o sa ai un total de 180 de km ( se poate face pe mtb, eu l-am facut) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 8, 2011 Pe MTB cu slick-uri vreau sa plec, caci alta bicicleta nu am. Din Pitesti pe unde zici tu sa ajung la Domnesti? Cumva pe Schitu Golesti? Pe Curtea de Arges - Tigveni - Dedulesti nu e asfaltu' cam prost? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 8, 2011 M-am gandit la urmatorul traseu, ca de mult vreau sa ajung la Campulung pe Mioveni, fara sa ies in DN: Pitesti - Mioveni - Valea Mare Pravat (62,4 km): http://ruteauto.ro/pitesti/valea-mare-pravat/mioveni/ro.html Valea Mare Pravat - Campulung - Domnesti (32,4 km): http://www.ruteauto.ro/Valea-Mare-Pravat/Domnesti/Campulung/ro.html Domnesti - Pitesti (54,8 km): http://www.ruteauto.ro/domnesti/pitesti/ro.html In total vor fi aproximativ 150 km, iar drumul nu cred ca e foarte bun pt cursiera, asa ca daca vrea cineva sa se bage cu MTB-ul, sa spuna. Voi pleca sambata, 9 iulie, la ora 9 :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
CristiAlexandru 2 Posted July 8, 2011 încearcă Piteşti Câmpulung Târgovişte Găieşti Piteşti cam 190km Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 8, 2011 L-am facut deja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 8, 2011 stiu ca nu e topicul potrivit:0, dar... imi vand cadrul:)), e cineva interesat: corratec x-vert expert 2010, cateva zgarieturi neimportante,marime 18, 400 lei. e cineva interesat?:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
NicolaeAndrei 0 Posted July 8, 2011 Nu are importanta cum e asfaltul ca oricum o sa vii pe mtb :)) ... merge si pe cursiera nu are nimic si din pitesti poti ajunge in domnesti in felul urmator : Pitesti - Maracineni - Piscani - Cosesti - Retevoiesti - Domnesti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tommy 1 Posted July 10, 2011 :blink: Parca exista un topic dedicat special bicicletelor furate. Nu stiu ce sa zic de Cotmeana sau Rociu acum. Dar tot intreb: la ce ora si unde ? Si eu am tot intrebat la ce ora si unde ! Cam in o ora jumatate plec spre targoviste cu bicicleta ma gasiti pe traseul Campulung-targoviste-gaesti-pitesti-campulung P.S Panzer cand iesim la o tura ca pe Vremuri ? O tura cu locuri Pitoresti asa cum iti plac tie Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 10, 2011 Cam in o ora jumatate plec spre targoviste cu bicicleta ma gasiti pe traseul Campulung-targoviste-gaesti-pitesti-campulung Trebuia sa fii anuntat mai din timp tura si te insoteam eu din Campulung pana in Pitesti ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tommy 1 Posted July 14, 2011 Stiu ca nu este locul portivit :) Dar are cineva din pitesti sau stie pe cineva care are Pedale LOOK sau KEO de vanzare ? sau pedale+placute spd !Multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 14, 2011 Duminica are cineva de gand sa iasa la o tura lunga de sosea, pe cursiere + MTB-uri? Doritorii sa se anunte pentru a stabili din timp traseul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radu1994 28 Posted July 14, 2011 Sambata am vrea sa mergem pe la Balea.Vom merge cu trenul pana la Curtea De Arges dupa care pe bicle pana la Balea si retur.Nu am hotarat ora,vom studia intai mersul trenurilor.Momentan suntem 3 persoane care merg:Eu,Andrei,Costel. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NicolaeAndrei 0 Posted July 14, 2011 Tren cu plecare la 6:30 din Pitesti . Pe asta cred ca-l luam http://www.mersultrenurilor.ro/Ruta/Pitesti/Curtea_de_arges (Chiar daca e personal, e distanta mica nu are importanta) si de intors vedem, poate facem cu o noapte de cazare la cumpana Quote Share this post Link to post Share on other sites