VGeorge 28 Posted October 31, 2011 Sa mai anuntati si voi astfel de ture.Din timp va rog frumos. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted October 31, 2011 Duminica am fost si eu la o tura cu bogdan79. Am plecat dimineata pe la 9 din Corbeni cu destinatie Balea Lac. Dupa un popas scurt la un magazin alimentar din Capataneni, de unde am luat niste sandwich-uri si am baut o cafea, am inceput lejer sa urcam pana barajul Vidraru, unde am dat cativa biscuiti la o ceata de caini infometati, dar pasnici. Apoi am facut stanga prin tunel pe drumul forestier si la iesire din tunel am observat ca doi caini se luasera dupa noi. Au mers pana la Piscul Negru impreuna cu noi, unde o cunostinta care are pensiune acolo le-a dat o paine. Cand sa plecam unul di ei, de fapt era o catea pe care noi am botezat-o Laica, nu a ramas acolo si a continuat sa mearga cu noi. Cand am facut popas de masa, aproape de Cabana Capra, am cinstit-o si pe ea, iar apoi ne-am continuat drumul pana sus la Balea Lac, unde am mancat si baut o bere repede si apoi ne-am grabit sa ne intoarcem ca sa nu ajungem prea tarziu in Corbeni. Laica a ramas pe langa tarabele de pe marginea drumului si nu s-a mai intors dupa noi. (mai bine pt ea, ca la coborare sigur nu putea sa se tina dupa noi) Vremea a fost superba, soare din plin si vant mai deloc. Nu am anuntat pe forum pt ca nu eram siguri daca putem merge si ne-am decis abia sambata dupa-amiaza. Traseul pe bikemap: http://www.bikemap.net/route/1248965 (oricum cred ca-l stie toata lumea) Cateva poze: https://picasaweb.go...feat=directlink Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted November 1, 2011 intradevar superba tura. ms pt poze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VIOREL 2,035 Posted November 1, 2011 Salut, care din voi in cunoaste pe Bunu Constantin, va rog sa-i transmiteti sa ma sune, sau sa-mi dati un P.M. cu o posibilitate de contact. Este Pitestean. A platit pt. AAR, dar nu figureaza in lista de inscrisi. Nu-i stiu varsta si categoria (100-200), si n-as dori sa se trezeasca pe dinafara in ziua concursului. Multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted November 1, 2011 Salut, care din voi in cunoaste pe Bunu Constantin, va rog sa-i transmiteti sa ma sune, sau sa-mi dati un P.M. cu o posibilitate de contact. Este Pitestean. A platit pt. AAR, dar nu figureaza in lista de inscrisi. Nu-i stiu varsta si categoria (100-200), si n-as dori sa se trezeasca pe dinafara in ziua concursului. Multumesc il cunosc eu....ma uit imediat in tel sa vad daca am nr lui Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted November 1, 2011 ultima oara stiu ca aveam nr lui.....acum nu-l mai gasesc :|. oricum daca il intrebi pe panzer sigur vei face rost de el Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted November 9, 2011 se organizeaza ceva pe weekend? mai stiu doritori care vor sa iasa la plimbare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted November 16, 2011 da-ti si voi de stire cand mai faceti astfel de iesiri. voi venii cu siguranta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alegz30 199 Posted November 16, 2011 este o sansa sa ies eu cu andrei.grigore sambata, dar la o tura pe stefanesti Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted November 18, 2011 maine (sambata) eu cu alegz30 mergem pe dealuri la stefanesti. pt cine doreste la 13:00-13:15 in parcare la mall, in zona unde ies masinile (la semafor) Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted November 19, 2011 0728596778 Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted November 21, 2011 Ceva frumos din zona Campulungului - sper sa va placa! http://dl.transfer.ro/Valea_Ursului_-_Lalu_-_Magura__20_11_11_-transfer_RO-20nov-d0957d.mpg 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed79 1 Posted November 21, 2011 Foarte frumos si ati avut noroc de vreme buna. Poate in 2012 reusim sa pedalam mai mult impreuna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted November 21, 2011 Cu mare placere dar trebuie sa fiti dispusi si pt urcari si coboriri agresive,la munte dupa cum bine stiti este un alt tip de efort si gradul de "nebunie" creste proportional cu altitudinea. Pe noi puteti conta, de altfel mai urmeaza si alte week stabile termic deci timpul bicicletei inca nu a trecut! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted November 25, 2011 Duminica se anunta vreme frumoasa, cer senin. http://vremea.meteoromania.ro/prognoza_extinsa/63 Se face vreo tura pe undeva ? As iesi si eu. Anuntati aici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted November 25, 2011 La Campulung se organizeaza o deplasare : Peny- Strimtu-Leresti - Magura- Grui- Marcus - Peny .Timp aproximativ 4 ore cu sedinte foto si toate cele! Participarea este libera ! Plecarea de la Peny la ora 10.30 http://maps.warpsoft.ro/hlserver/x1.rar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radu1994 28 Posted November 25, 2011 Ahh ce as fi venit si eu!Pacat ca sunt la meditatie :( Va doresc o tura frumoasa! @};- Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted November 25, 2011 in ce zi?sambata sau duminica? de cand astept iesirea asta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted November 25, 2011 sa rezolvat venim si noi. eu cu mihaibad69 si posibil inca un prieten. Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted November 25, 2011 Deplasarea pe traseul de la Campulung se va realiza in ziua de simbata 26 nov. 2011! Cu siguranta se va propune un traseu si duminica , va informam in timp util! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted November 25, 2011 raspund Prezent pt maine! cine mai vine din Pitesti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted November 25, 2011 imi cer scuze, nu am citit bine, duminica cu cea mai mare placere. scuze inca odata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted November 25, 2011 maine la 13:00 eu cu bogdan si mihai mergem pe dealuri la stefanesti, intalnire in parcare la mall unde se iese (langa semafor) 0728596778 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted November 25, 2011 maine (sambata) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted November 25, 2011 offff. Andrei ma omori si ma ajuti in acelasi timp.Ma omori pt ca am de ales intre Stramtu si Stefanesti si ma ajuti pt ca suna mai economic a 2-a varianta. Quote Share this post Link to post Share on other sites