VGeorge 28 Posted June 3, 2012 Baieti, careva care merge la intalnirea ciclism.ro? Nu de alta dar sa ne organizam cum trebuie :) Nea Vali...pe gicuta il am pregatit si vinul il gasim noi pe undeva :) Radu, Mircea, Tommy, va mai bagati?Promit sa iau colacul si anul asta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MirceaZ 0 Posted June 5, 2012 @VGeorge daca nu intervine ceva neprevazut vin ! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted June 5, 2012 gresit: daca nu intervine ceva neprevazut, VENIM! suntem o gramada si trebuie sa mergem 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted June 5, 2012 http://www.ciclism.ro/2012/06/kilometrul-verde/ - eh, dar de miscare "la strada" cum e? plecam din Pitesti spre Km Verde pe 30.06? iar pe de alta parte, cand mai pupam noi autostrada cu bicicleta? NICIODATA. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted June 5, 2012 Sgm, eu o sa fiu in Bucuresti, deci eu sunt 100% pentru, si o sa vin. Apropo de intalnire, parerea mea e sa mergem cu masinile, ca nu avem unde sa caram bauturica si pe gicuta...si cu colacu ce facem? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Radu1994 28 Posted June 5, 2012 In mod clar o sa vin!Pentru mine e cel mai asteptat eveniment al anului.Cat despre modalitatea de transport as prefera masina sa avem cu ce cara "biblioteca". Quote Share this post Link to post Share on other sites
MirceaZ 0 Posted June 6, 2012 VGeorge pot sa imi rezerv un loc in masina ta de acum ? :) Radu imi place cum gandesti cu biblioteca :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted June 6, 2012 Baieti, ne inghesuim cum putem.Eu as vrea sa stau mai mult sa citesc la biblioteca...ceva de genu pe joi :) Oricum Mircea, nu mai plecam asa tarziu si totodata ne punem bagajele dinainte in masina, ca sa incapa mai multe volume din biblioteca Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted June 6, 2012 ma inscriu si eu pentru intalnirea de anul acesta. sper sa fim cat mai multi si de preferat sa plecam de vineri la pranz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MirceaZ 0 Posted June 6, 2012 hmmm, dabia astept sa citesc o carte cu voi :) ...daca ar fii dupa mine as merge cu o saptamana inainte ca sa citim cat mai mult :) .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted June 6, 2012 de citit se tot citeste, dar ma intreb: cine va recita poezii?! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted June 6, 2012 Pai il avem pe Gicuta, si de data asta vreau sa mai aduc cativa participanti la recitat Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 7, 2012 Vin si eu daca nu apare ceva imprevizibil. Am fost si anul trecut, dar nu am mai putut sa raman si seara la citit, din pacate.:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted June 8, 2012 mamă, câtă cultură.... deja se muta Biblioteca Nationala la Cretisoara... :)) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted June 8, 2012 http://www.bikemap.n...maptype=terrain Maine vreau sa fac traseul asta, pe MTB, cu plecare pe bicicleta din Pitesti, nu Curtea de Arges cum e trecut acolo. Care vrea sa se alature, sa-mi dea un semn, dar numai daca accepta sa facem tura intr-un ritm ceva mai alert, nu de plimbare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 8, 2012 As veni eu, dar maine nu pot :( Daca vrea cineva sa facem traseul asta sau orice alt traseu in zona asta, dar duminica, sa ma contacteze. Eu sunt in weekend-ul asta in Curtea de Arges. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted June 11, 2012 salutare tuturor, am stabilit cu mihai si sorin ca sambata sa facem o tura super, de la nucsoara spre vf negoiu pana unde se poate pedala. mai stiu doi baieti interesati de tura dar poate mai vrea cineva sa vina. pana la nucsoara ne deplasam cu masina sau masinile. o parte din acest traseu l-am facut tot cu sorin si mihai in luna ianuarie pe o zapada aproape de genunchi. asteptam doritori. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted June 12, 2012 corectez: de la nucsoara spre vf moldoveanu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 12, 2012 Mai exact traseul asta: [media=]http://www.bikemap.net/route/1383049[/media] Quote Share this post Link to post Share on other sites
DarKy94 574 Posted June 12, 2012 As venii si eu,dar,are cineva spatiu si pentru mine [-O< ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted June 12, 2012 Misto...numai ca eu lucrez sambata asta :-< Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed79 1 Posted June 12, 2012 Eu va recomand sa mergeti pe Malita.As merge si eu dar nu pot. http://www.bikemap.net/route/192026#lat=45.436438724474&lng=24.772905&zoom=11&maptype=ts_terrain Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 12, 2012 @speed79 Stiam si de traseul asta din blogul lui hcampian. Daca vor si ceilalti putem sa-l facem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted June 12, 2012 corectez: de la nucsoara spre vf moldoveanu ma scuzati domnu, din cauza euforiei am gresit destinatia. am oprit la biblioteca in cartier si am citit ceva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sgm 24 Posted June 12, 2012 este mult mai frumos decat cel initial pentru faptul ca te intorci pe cealalta parte (este exact ce ne-am propus pt anul anterior si nu l-am realizat). de acord, mai bine zis: foarte de acord dar totusi, cine mai merge? cu cat mai multi, cu atat mai bine (tocmai de aceea, propunerea a fost facuta mai din timp) Quote Share this post Link to post Share on other sites