DarKy94 574 Posted June 12, 2012 Vreau si eu sa viin cu voi ... :( Dar problema ar fii cu transportul...Mai vine cineva cu masina si are loc si pentru mine? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted June 12, 2012 sau acest traseu, cred ca ar fi mai interesant http://www.bikemap.net/route/1638753#lat=45.482968503062&lng=25.117625&zoom=10&maptype=ts_terrain Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 13, 2012 Eu as vrea tot asta pe Malita http://www.bikemap.net/route/192026#lat=45.436438724474&lng=24.772905&zoom=11&maptype=terrain Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted June 13, 2012 Misto traseul asta pe Malita, mai ales ca se poate incepe si din Domnesti, iar pana acolo sa se ajunga cu maxi-taxi. Pe ruta Pitesti-Domnesti parca sunt si microbuze d'alea inalte care au cale unde se pot baga bicicletele :-? Presupun ca fara GPS nu se poate face traseul, nu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 13, 2012 Cam greu fara gps, mai ales la intoarcere, pt cine nu a mai fost pe traseu (ca si mine). Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 14, 2012 Azi pe la 18.30 la grota ne intalnim mai multi sa mergem la o tura prin padurea Trivale si nu numai. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alegz30 199 Posted June 15, 2012 Maine (16 iunie) fac o tura (de XC) pe dealuri in Stefanesti. La 9.30 sunt in parcare la Euromall. Cine vine e bine primit! Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed79 1 Posted June 21, 2012 As dori sa fac tura asta: sa urc pe la Mateias, pe la cariera de calcar si sa merg in continuare pe creasta prin Tefeleica spre Papusa si daca se poate sa dau in Gainatu Mare. Iar apoi la vale sa cobor pe Stramtu pana in Campulung. A mai fost cineva in zona? Se poate ajunge de la Gainatu Mare in drumul de pe Stramtu? ca pe Earth drumul pare intrerupt. Astept o parere despre traseu daca stie cineva.(dl Vali cumva?) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 22, 2012 Weekend-ul asta cine vine la o tura in zona Vidraru ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DarKy94 574 Posted June 22, 2012 Weekend-ul asta se anunta a fii ploios :somn: :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 23, 2012 Tot am apucat sa dau o tura in jurul Lacului Vidraru, dar m-a prins ploaia pe ultimii 2km, cat sa se spele bine bicicleta de praful adunat de pe drumul forestier :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
valiopri 28 Posted June 24, 2012 speed79 = se poate ajunge in Gainatu Mare prin Tefeleica via Gradisteanu si se continua - Crucea Domnisanului- Picul Calului - Dobriasau - Strimtu - C-lung. Trebuie doar sa mergi cu cineva care a mai fost pe acolo ca altfel te ratacesti si nu parcurgi traseul pe care ti l-ai propus, mai ales coborirea din Gainatu Mare pina in Crucea Domnisanului. Daca vrei sa scurtezi , din Tefeleica poti sa mergi direct in Crucea Domnisanului printr-o trecatoare de animale salbatice si e f aproape . Traseul pe care ti l-ai propus daca vremea este frumoasa te va satisface cu siguranta din punct de vedere fizic si peisagistic , este de un nivel mediu si daca vrei sa-l faci intr-o singura zi presupune ceva antrenament in prealabil. Nu este recomandat parcurgerea lui singur ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
speed79 1 Posted June 24, 2012 multumesc de sfaturi speed79 = se poate ajunge in Gainatu Mare prin Tefeleica via Gradisteanu si se continua - Crucea Domnisanului- Picul Calului - Dobriasau - Strimtu - C-lung. Trebuie doar sa mergi cu cineva care a mai fost pe acolo ca altfel te ratacesti si nu parcurgi traseul pe care ti l-ai propus, mai ales coborirea din Gainatu Mare pina in Crucea Domnisanului. Daca vrei sa scurtezi , din Tefeleica poti sa mergi direct in Crucea Domnisanului printr-o trecatoare de animale salbatice si e f aproape . Traseul pe care ti l-ai propus daca vremea este frumoasa te va satisface cu siguranta din punct de vedere fizic si peisagistic , este de un nivel mediu si daca vrei sa-l faci intr-o singura zi presupune ceva antrenament in prealabil. Nu este recomandat parcurgerea lui singur !Am fost cu mr Bila sambata si am urcat pe asfalt pana la coada lacului pe Rausor si la centrala am mers in dreapta pe marcaj cu dunga albastra pana sus in Dobriasu si am coborat pe Stramtu, deci am renuntat la traseu dar poate il facem pana in iarna daca ne strangem mai multi. Multumesc mult pentru pentru indicatii si sa ne vedem cu bine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted June 24, 2012 Valiopri, anul asta ne onorati cu prezenta la Cartisoara? Vinul e pus la rece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MirceaZ 0 Posted June 25, 2012 Cine se duce la km verde? Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted June 26, 2012 80% cred ca eu Mircea...ne vedem pe acolo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MirceaZ 0 Posted June 26, 2012 ok... :) daca merge cineva cu masina din pitesti si are un loc un im plus sa ma anunte ca nu vreau sa mai repet inca odata experienta: Pitesti - Bucuresti cu bicicleta pe tren :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted June 26, 2012 ce spuneti mai baieti de acest traseu, pentru sambata 30-06. http://www.bikemap.net/route/1667123#lat=45.259114289339&lng=24.493938671876&zoom=10&maptype=ts_terrain Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan79 11 Posted June 26, 2012 cu plecare din curtea de arges. mergem ori cu trenul ori cu masina in functie de cati ne strangem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted June 27, 2012 Eu as veni, dar nu cred ca pot sambata, poate duminica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 6, 2012 pana la urma cum faceti cu intalnirea ciclism.ro? Eu vin sigur, am si un cort de 3 persoane, eu sunt doar unul deci mai primesc inca doi, numai sa mai aiba cineva un loc liber in masina pe 27 cand plecam din pitesti :D Mircea, tomy, radu? voi ce faceti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
VGeorge 28 Posted July 6, 2012 Andrei, mircea nu vine, e la mare :) Radu nu cred ca zice nu. Eu tot intreb pe nea Vali, daca anul asta ne mai onoreaza cu prezenta, nu de alta, dar ne pregatim cum ar trebui. Eu unul, la mine cred ca intra 4 persoane, deci inca 3. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DarKy94 574 Posted July 6, 2012 Vin si eu pe trans. :D aveti un loc liber si pt mine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
grigore.andrei 14 Posted July 7, 2012 Andrei, mircea nu vine, e la mare :) Radu nu cred ca zice nu. Eu tot intreb pe nea Vali, daca anul asta ne mai onoreaza cu prezenta, nu de alta, dar ne pregatim cum ar trebui. Eu unul, la mine cred ca intra 4 persoane, deci inca 3. Pai si imi pot rezerva si eu un loc in minunata ta skoda? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites