verdebiciclete

Mergi pe bici, spre servicii?

Recommended Posts

Daca mergi pe bici, spre servicii, “Verde pentru Biciclete” te rasplateste cu … un mic dejun biciclist!

Voluntari “Verde pentru Biciclete” vor fi prezenti in perioada 21-25 septembrie 2009, intre orele 7:00 si 9:00 in zone cu circulatie intensa din Timisoara. Daca te vei afla printre biciclistii surprinsi in trafic mergand la locul de munca, vei primi un mic dejun compus dintr-o bautura calda (ceai sau cafea) si o mica gustare 100% bio: iaurt si napolitana cu ciocolata.

“Verde pentru Biciclete” doreste sa incurajeze mersul pe bicicleta si la locul de munca, in cadrul campaniei “Pe bici, spre servicii”. Micul Dejun Biciclist este un prim demers in acest sens si va fi o recompensa simbolica pentru cei care aleg sa se deplaseze intr-un mod ecologic. In plus, marcam astfel si Ziua Internationala Fara Masini-22 septembrie si o parte din Saptamana Europeana a Mobilitatii.

Micul Dejun Biciclist” este o actiune realizata de “Verde pentru Biciclete”, in colaborare cu Restaurant Opera, Life Care Corp, Centrul Cultural Francez, Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro si Timis Expres.

Pentru mai multe motive sa mergi pe bici, spre servicii, acceseaza Suporti biciclete. Timisoara pe biciclete. Un proiect verde pentru timisoreni. Timisoara fara accidente si fara poluare. Incurajam mersul pe biciclete.

Echipa “Verde pentru Biciclete”

Suporti biciclete. Timisoara pe biciclete. Un proiect verde pentru timisoreni. Timisoara fara accidente si fara poluare. Incurajam mersul pe biciclete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari pentru aceasta campanie de promovare!

Ma bucur sa vad ca sunt si organizatii care se ocupa cu acest lucru.

Mare bafta pe timisoreni :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.