Livanu 110 Posted March 7, 2014 Posibil sa nu se fi inscris foarte multi si atunci "tragerea" a fost mai mult de forma! Rezervati cazarea din timp! @ Gigi: imediat cum se incalzeste ma prezint in zona la antrenamente! Quote Share this post Link to post Share on other sites
giginic 416 Posted March 7, 2014 Stai linistit, ca s-au inscris dinnou cu mult peste numarul de 4000 de locuri, alta e explicatia: zarurile au fost masluite. Ca in 2009, si 2010, toti (90%) dintre cei din "zona emergenta" au fost admisi (uita-te si la unguri, slovaci, polonezi, cehi...) Un bun prieten din Germania n-a prins loc, de exemplu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Livanu 110 Posted March 10, 2014 13 romani, din care majoritatea sunt din zona cu muntele la 2 pasi (ex. 6 brasoveni, 2 sibieni, 2 hunedoreni, etc..). O sa fie interesant, Sunt inca in perioada in care citesc si ma documentez (inclusiv impresiile din acest topic), este devreme sa vorbim despre target-uri si asteptari. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hcampian 1,845 Posted March 12, 2014 Succes tuturor! O sa fie fain sa mergeti in asa gasca de romani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted February 9, 2015 Cine se inscrie anul asta la Solden? http://www.oetztaler-radmarathon.com/en Quote Share this post Link to post Share on other sites
Livanu 110 Posted February 9, 2015 Anul acesta am ales altceva, dar va spun ca merita fiecare banut cheltuit. O zona excelenta de mers si vizitat si o competitie extraordinara! Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted February 11, 2015 Sa vedem cum o sa iasa tragerea la sorti :) Oricum concediul principal o sa fie prin alta parte si fara bicla :( , dar daca sansa o sa fie de partea mea o sa fac eu cumva sa ma duc si la Solden :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted March 9, 2015 Gata, a iesit si tragerea. Se pare ca o sa fie cativa din Ro :) http://services.datasport.com/2015/velo/oetztaler/LANDR.HTM Speram sa fie vreme un pic mai buna anul acesta ;) Si un mic teaser Quote Share this post Link to post Share on other sites
Livanu 110 Posted March 10, 2015 Anul trecut a fost ok vremea, rece, si ploaie doar pe final. O sa va placa foarte mult! Spor la pregatiri si rezervati cazarea deja, si luati-va mai multe zile de concediu, deoarece aveti ce face (urca) in zona. Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted March 10, 2015 Eu aici o sa stau , de pe 28(vineri) pana pe 1 septembrie(Marti) http://www.tyrol.com/a-am-muehlroan-haus Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alex03 25 Posted December 8, 2015 Salut, am auzit de la cineva ca ar exista un concurs in Austria, un fel de duatlon/triatlon, cica trebuie sa cobori pe schiuri pe o partie la baza sa schimbi cu bicicleta si alergare (cine mi-a povestit nu prea cunoaste, din aceasta cauza si descrierea defectuasa) cunoasteti vre-un astfel de concurs sau mai bn zis exista? am cautat ceva pe net si nu am gasit nimica :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
haarp 307 Posted December 29, 2015 S-ar putea sa fie asta cursa: http://www.riseandfall.at/de/. Am descoperit-o ieri, intamplator, intr-o revista, in timp ce o puneam pe foc. Este un concurs-stafeta pe echipe, cu 4 probe: ski de tura, parapanta, mtb si ski alpin/snowboard. Acum 10 zile a avut loc editia de anul asta, asa ca amatorii mai trebuie sa astepte un an :- . Quote Share this post Link to post Share on other sites
giginic 416 Posted March 30, 2016 Succes participantilor 2016! Quote Share this post Link to post Share on other sites
CataR 17 Posted February 10, 2020 Salut, cine s-a inscris pentru anul asta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-e 89 Posted February 11, 2020 Nu e chiar simplu sa primesti loc chiar daca te inscrii. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krazyeone 369 Posted September 4, 2020 On 2/11/2020 at 7:41 PM, pro-e said: Nu e chiar simplu sa primesti loc chiar daca te inscrii. Nu , trebuie sa fii tras la sorti Si sloturile pentru Romania sunt destul de limitate Anul asta nu cred ca se mai tine Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-e 89 Posted September 16, 2020 Anul acesta nu a fost organizat, urmatorul este pe 29 August 2021. Quote Share this post Link to post Share on other sites