2axis

Nissan titan desert mtb marathon 2010

Recommended Posts

Buna tuturor, in sfarsit s-a facut prezentarea noii editii a maratonului cel mai extrem si mult asteptat!...

Am sa va dau explicatii si traduc ceea ce va este mai de neinteles din prezentarea in *.pdf care se poate citi aici in spaniola direct de pe siteul organizatorilor... http://www.titandesert.com/pdf/Dossier2010_Presentacion_LQ.pdf

In mare sunt cateva noutati in comparatie cu editiile anterioare. Adica in principal este ca va fi cu mult mai dura, peste 500 de km in cele 5 zile, se va desfasura in perioada 2 - 8 Mai 2010, in prima etapa, ziua 3 Mai, se va face o trecere de dune si o ruta de viteza-contratimp(contrareloj in spaniola), etapa maraton a doua zi ca va trebui sa cari totul in spate sau pe bita, va avea doua etape de munte cu peste 3000 de metri ascensiune acumulati(ziua a 3ª si a 4ª) si categorie noua, cea mixta, adica un ciclist si o ciclista care sa mearga si sa termine impreuna tot timpul. Preturile la fel sau scazut mult, fiind optiunea de a zbura pe banii tai(ziua 1 Mai) facandu-se verificarile acolo in ziua 2 Mai!!!.

Cel mai bine ar fii sa va gasiti un sponsor sau patrocinador care sa palteasca totul si aici canalele de televiziune au de castigat caci sunt puse la dispozitia lor o gramada de medii si facilitati de a transmite si putea face o caresponsalie sau reportaj direct si zilnic de la fata locului chiar pe satelit.

In fine sper sa vad cel putin o echipa romana la editia urmatoare, si cu speranta aceasta va doresc mult succes si noroc in pregatirile necesare celor interesati!!!. :))

Mult noroc si sanatate :)

Edited by vera

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.