2axis

Nissan titan desert mtb marathon 2010

Recommended Posts

Buna tuturor, in sfarsit s-a facut prezentarea noii editii a maratonului cel mai extrem si mult asteptat!...

Am sa va dau explicatii si traduc ceea ce va este mai de neinteles din prezentarea in *.pdf care se poate citi aici in spaniola direct de pe siteul organizatorilor... http://www.titandesert.com/pdf/Dossier2010_Presentacion_LQ.pdf

In mare sunt cateva noutati in comparatie cu editiile anterioare. Adica in principal este ca va fi cu mult mai dura, peste 500 de km in cele 5 zile, se va desfasura in perioada 2 - 8 Mai 2010, in prima etapa, ziua 3 Mai, se va face o trecere de dune si o ruta de viteza-contratimp(contrareloj in spaniola), etapa maraton a doua zi ca va trebui sa cari totul in spate sau pe bita, va avea doua etape de munte cu peste 3000 de metri ascensiune acumulati(ziua a 3ª si a 4ª) si categorie noua, cea mixta, adica un ciclist si o ciclista care sa mearga si sa termine impreuna tot timpul. Preturile la fel sau scazut mult, fiind optiunea de a zbura pe banii tai(ziua 1 Mai) facandu-se verificarile acolo in ziua 2 Mai!!!.

Cel mai bine ar fii sa va gasiti un sponsor sau patrocinador care sa palteasca totul si aici canalele de televiziune au de castigat caci sunt puse la dispozitia lor o gramada de medii si facilitati de a transmite si putea face o caresponsalie sau reportaj direct si zilnic de la fata locului chiar pe satelit.

In fine sper sa vad cel putin o echipa romana la editia urmatoare, si cu speranta aceasta va doresc mult succes si noroc in pregatirile necesare celor interesati!!!. :))

Mult noroc si sanatate :)

Edited by vera

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Ai idee la cat se ridica taxa de inscriere de echipa?

Ne bate un gand sa participam, mai ales daca e pe echipa.

Hoinarii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pot participa si persoane solo? n-am echipa, si cu atat mai putin pot convinge o femeie dintre cele care le cunosc (cunosc doar cateva 'IM ladies' ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now