majikstone 3,335 Posted October 5, 2009 NOTA ADMIN CREIZI Asa cum am promis, un topic pentru noi, fotografii amatori. Comentariile la poze sunt acceptate. Totodata, se poate discuta despre noutati in domeniu, aparate, obiective etc.facuta de mine azi: 2 Share this post Link to post Share on other sites
creizi 1 Posted October 6, 2009 Foloseste un trepied si pune un timp de expunere mai mare. Eventual HDR. Share this post Link to post Share on other sites
yo6ial 16 Posted October 6, 2009 (edited) :-J aproape offtopic: Foloseste un trepied si pune un timp de expunere mai mare. Eventual HDR.Nu prea o sa-i mearga. NV7-le astea, de la samsung, au diafragma intre 2.8 si 3.7 ... Daca pune pe manual un timp mai mare o sa-i supraexpuna. HDR? Hai mai, omule... Nici macar impresia de apa nu ar mai exista. Ar deveni o revarsare de fum, din cele 2-3 cadre suprapuse, apoi cascada asta nu cere o dinamica asa mare sa faci un hdr. Oricum, la 1/19s a iesit foarte bine! Mie nu-mi ies, din mana, cadre asa clare, la timpi asa lungi (varsta :-SS ) Edited October 6, 2009 by yo6ial aproape offtopic :P Share this post Link to post Share on other sites
creizi 1 Posted October 6, 2009 Era doar o idee :-SS. Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 3,335 Posted October 6, 2009 da, cu timp de expunere mai mare ar cam fi iesit supraexpusa... trepied n-aveam, eram intr-o tura cu bicicleta si a fost cam "on the run" poza. cat despre claritate... traiasca stabilizatorul optic :| Share this post Link to post Share on other sites
Metall 14 Posted October 6, 2009 da, cu timp de expunere mai mare ar cam fi iesit supraexpusa...Doar daca nu inchideai diafragma :| Share this post Link to post Share on other sites
ftpaddict 8 Posted October 6, 2009 Doar daca nu inchideai diafragma :) Ceea ce aparatul acela nu putea face.. Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 3,335 Posted October 6, 2009 Poate. Are setari manuale pentru timp de expunere (1/1500 - 15 secunde) si pentru deschiderea diafragmei (F2.8 - F7.3). Poza a fost facuta pe un mod aproximativ auto, cu ISO 100 si F3.1. Daca o inchideam la maxim (7.3) probabil ca scoteam un timp de expunere mai mare (like 1/6). Oricum, mai am multe de invatat :) Share this post Link to post Share on other sites
Metall 14 Posted October 6, 2009 Ceea ce aparatul acela nu putea face.. E bine sa stii ce se poate face si ce nu inainte sa dai niscai verdicte :) Nu e chiar asa de rocket science sa-ti cunosti aparatul foto. Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 3,335 Posted October 6, 2009 daca vreti sa mai vedeti alte poze facute de mine (camera am luat-o cu 150 E la oferta :>) intrati aici: Picasa Web Albums - roboticscience - Art @Magnumutz: asta imi aminteste de campania celor de la Kiss FM care ofereau o vacanta in Pula (quote: oras mai frumos ca Pula nu exista) Share this post Link to post Share on other sites
ftpaddict 8 Posted October 6, 2009 E bine sa stii ce se poate face si ce nu inainte sa dai niscai verdicte :) Nu e chiar asa de rocket science sa-ti cunosti aparatul foto. My bad. Am uitat ca si compactele au setari manuale. Share this post Link to post Share on other sites
Mr Pit 1,872 Posted October 6, 2009 o poza facuta de un amic al meu, mai multe puteti vedea si comenta pe blogul lui. sper sa va placa, sunt facute 100% de el, de la pozat pana la prelucrat .... :)) photography file:///C:/DOCUME%7E1/toto/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/toto/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png 1 Share this post Link to post Share on other sites
ftpaddict 8 Posted October 7, 2009 Dragut, dar de ce ai vrut sa postezi o poza aflata pe HDD-ul tau? Share this post Link to post Share on other sites
Mr Pit 1,872 Posted October 7, 2009 Dragut, dar de ce ai vrut sa postezi o poza aflata pe HDD-ul tau? :- am dat-o jos de pe blogul lui, am suit-o pe tinypic.com ..... (imi place acel site pt ca iti da adresa cu acces direct pt forumuri, ... pui linku si se vede direct poza, fara ca cel care se uita sa fie nevoit sa dea clic pe link-ul respectiv) de aceea apare locatia de la mine de pe hdd...... ;) Share this post Link to post Share on other sites
ftpaddict 8 Posted October 7, 2009 Mie nu-mi iese.. :- 1 Share this post Link to post Share on other sites
Mr Pit 1,872 Posted October 7, 2009 Mie nu-mi iese.. :) Acum .... nici mie, oi fi facut io cva :):) Share this post Link to post Share on other sites
ftpaddict 8 Posted October 7, 2009 Cel mai frumos loc pentru ciclism din lume. Share this post Link to post Share on other sites
creizi 1 Posted October 8, 2009 Hai sa va arate tata creizi niste poze mumoase facute cu Pentacs PENTAX Photo Gallery O parte din ele is facute cu obiectivele de kitt 18-55/50-200 (Dap, asta am zis si eu, "fir-ar"). Erm, enjoy :-?. ftpaddict, luv it. [ATTACH]10313[/ATTACH] [ATTACH]10314[/ATTACH] [ATTACH]10315[/ATTACH] © Joni Niemelä Share this post Link to post Share on other sites
raducanmihai 194 Posted October 8, 2009 Astea toate sunt poze reale si nu sunt "imbogatite" pe calculator ?? Daca sunt,este extraordinar atat aparatul cat si fotograful. Share this post Link to post Share on other sites
Frank 4,816 Posted October 8, 2009 Hai sa va arat si eu citeva : http://www.texasphotoplus.com/toc.htm http://www.trekearth.com/ http://ilef.ankara.edu.tr/fotograf/galeri/categories.php?cat_id=168 http://www.lostamerica.com/ http://www.old-picture.com/ Add on http://englishrussia.com/ Share this post Link to post Share on other sites
creizi 1 Posted October 8, 2009 Tata Frank >:D<. raducanmihai, sunt si retusate pe computer sau HDR-uite, dar multe fascineaza prin subiect (sunt cat se poate de reale). Oricum, daca fotografia nu e reusita, degeaba o prelucrezi ca mare branza nu prea iti iese de multe ori. Share this post Link to post Share on other sites
ftpaddict 8 Posted October 8, 2009 Hai sa va arate tata creizi niste poze mumoase facute cu Pentacs Veri veri nais si multumiri. :D PENTAX Photo Gallery Baga un ochi aici. Mult mult mai modest si cu totul alt stil, dar eu nu fac asta decat de un an. Share this post Link to post Share on other sites
creizi 1 Posted October 8, 2009 Imi plac foarte mult prima si a treia. La cat mai multe de acest gen! Si chiar ma bucur sa dau de inca un Pentax-ist ca si mine B-(. P.S. Pe cand un Aparat Foto DSLR Pentax K-7 Body / Aparate Foto DSLR ? Ma gandesc sa il iau la anul cand se mai ieftineste putin. Share this post Link to post Share on other sites
vera 240 Posted October 8, 2009 Veri veri nais si multumiri. B-( PENTAX Photo Gallery Baga un ochi aici. Mult mult mai modest si cu totul alt stil, dar eu nu fac asta decat de un an. Foarte frumoase pozele! Imi place f mult " The traveller" :) Share this post Link to post Share on other sites