Stuparul 328 Posted December 13, 2018 On 12/10/2018 at 9:34 AM, majikstone said: Daca era in engleza, te scapam eu de ea in schimbul unei donatii modice O am eu in engleza, momentan o citeste doamna, iar eu stau la rand. Ti-o pot trimite dupa ce o citesc si eu. On 12/10/2018 at 8:09 AM, Traveller said: Când Secret Santa știe că le ai cu bicicleala, dar o dă în bară cu alegerea. 🤨 Din ce mi-a spus sotia(inca citeste la ea) e despre perioada cand se lupta sa invinga cancerul. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,768 Posted December 13, 2018 Din fericire pentru el, asta este de departe tumora malignă cu cel mai bun prognostic (supraviețuire 95% la 5 ani). Păcat că s-a apucat de una-alta după aia... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stuparul 328 Posted December 13, 2018 On 12/1/2018 at 4:53 PM, akim said: Un grup frumos și bine organizat surprins în zona Mirăslău în drum spre Alba Iulia! Poate ne spune cineva traseul... Organizat? Mai bine zis grupat. Acolo sunt noua lungimi de bicicleta una dupa alta, imagineaza-ti cum e sa-i depasesti cu masina in siguranta pe un drum judetean unde mai nimeni nu respecta viteza legala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,833 Posted December 13, 2018 On 12/10/2018 at 10:09 AM, Traveller said: Când Secret Santa știe că le ai cu bicicleala, dar o dă în bară cu alegerea. 🤨 Și eu am citit-o, în engleză. Cartea e chiar bună și nu cred că sunt fan Armstrong, având în vedere că mă uit în medie 5 minute pe an la ciclismul de șosea. @majikstone dacă știai că am cartea poate nu fugeai din Paris de fiecare dată când am fost eu acolo 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,302 Posted December 13, 2018 @Stuparul mersi de oferta, eu cu @Traveller mai mult glumeam. Am fost si sunt in continuare fan Armstrong, dar nu mi-am propus inca sa ii citesc cartea (sau cartile). @paulrad ce sa-ti fac daca n-ai mers si tu la munte in plin sezon Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted February 11, 2019 09.02.2019, Culmea Sorica [langa Azuga]. 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 551 Posted February 11, 2019 @Traveller ai terminat cartea? @gibonu Tind sa iti dau dreptate, orice istorie, e istorie. Si Bonaparte, Hitler, etc, sunt cititi, de ce nu ar fi si nea Armstrong Faine poze, apropo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,768 Posted February 12, 2019 Nici nu am început-o. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted February 12, 2019 @Mookyama Indiferent daca ne place sau nu, Lance Armstrong are locul lui in istoria cicilismului. Si multumesc pentru apreciere. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted April 23, 2019 18.04.2019, pe Olt, in amonte de Slatina. Simetrie simpla. Simetrie dubla. 19.04.2019 - Deveselu, judetul Olt. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciomby 286 Posted April 24, 2019 Utilaj performant utilizat pentru dispersarea fascicolului de mare putere de ultraânaltă frecvență a radarului din localitate, pentru a nu afecta sănătatea celor baleiați ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted May 21, 2019 19.05.2019, Delta Dunarii, canalul Sulimanca. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted July 1, 2019 Iunie 2019 Caen, parcare etajata pentru biciclete. Paris, malul Senei, langa Notre Dame. Banda pentru vehicule transformata in pista dubla pentru biciclete. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mircea PF 2,413 Posted July 2, 2019 în urmă cu 16 ore, gibonu said: Paris, malul Senei, langa Notre Dame. Banda pentru vehicule transformata in pista dubla pentru biciclete. Oare când se va întâmpla şi la noi minunea asta? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted July 2, 2019 @Mircea PF S-a intamplat si in RO, doar ca la o scara mai mica: pista de biciclele de pe calea Victoriei din Bucuresti. Ca nu este legata cu alta pista conteaza mai putin, ne facem ca nu observam. Posibil sa mai fie astfel de exemple si in alte orase. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mircea PF 2,413 Posted July 2, 2019 în urmă cu 6 ore, gibonu said: @Mircea PF S-a intamplat si in RO, doar ca la o scara mai mica: pista de biciclele de pe calea Victoriei din Bucuresti. Ca nu este legata cu alta pista conteaza mai putin, ne facem ca nu observam. Posibil sa mai fie astfel de exemple si in alte orase. Era o intervenţie atât de singulară că am şi uitat de ea. Oricum am înţeles că bucureştenii bombăne din pricina pistei respective. La mai multe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted July 2, 2019 @Mircea PF Corect, si noi asteptam mai multe insa deocamdata am ramas doar cu asteptarea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciomby 286 Posted July 3, 2019 Tanti Firea nu prea are timp de mizilicuri, acum se concentrează pe finalizarea canalului București-Dunăre, cum a promis în campania de alegeri pentru primari ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stuparul 328 Posted July 5, 2019 Marea Nordului la ceas de seara, vazuta din Skegness. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk 5 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gibonu 5,928 Posted September 30, 2019 Septembrie 2019 Monumentul Wikipedia din Slubice, Polonia. Ansamblul monumental sovietic de la [culmile / inaltimile] Seelow, Germania. Berlin. Cupola Reichstag-ului. Interior. Exterior. Fabrica de motociclete BMW din Spandau. Bicicleta inchiriata [4 euro / zi] pe pista fostului aeroprt Tempelhof si in spatele Portii Brandemburg. Mormantul lui Manfred von Richtofen [Baronul Rosu]. Leipzig, gara centrala. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 183 Posted December 1, 2019 Salut, Câteva poze de la Parada Militară 2019, desfășurată la București : - https://photos.app.goo.gl/a5MbnTVVHSEGQgUh8 Numai bine! Adrian 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 183 Posted January 19, 2020 Salut, Azi am oberservat acest info aparat, montat pe pista de pe Calea Victoriei colt cu Regina Elisabeta. https://photos.app.goo.gl/B7WX9M7cnQs2q9ct6 Numai bine! Adrian Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 183 Posted January 24, 2020 (edited) Salut, Am participat la evenimentul istorico-militar ”Frați de arme, peste Milcov”, din cadrul Muzeului Militar Național ”Regele Ferdinand I”, organizat cu ocazia ”Unirii Principatelor Române ”(1859). Câteva poze pe link: https://photos.app.goo.gl/UsAgZLejvqKMgzGk6 Detalii: - https://www.mapn.ro/cpresa/16453_24-ianuarie---ziua-unirii-principatelor-romane - http://www.romania-actualitati.ro/unirea_principatelor_romane_este_marcata_si_la_muzeul_militar_national-134397 Numai bine! Adrian Edited January 24, 2020 by IonutA poze 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,302 Posted February 2, 2020 Lacul Chambon, din apropiere de Les Deux Alpes si Alpe d'Huez. 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalin_ 187 Posted February 2, 2020 Brussels airport 4 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites