gavril

Achizitie 2010

Recommended Posts

Salut si La multi ani!

Pedalez pe o bicicleta MTB no name de mai bine de 10 ani cu care am strabatut mi de kilometri si o gramada de amintiri dar am avut parte si de nenumarate interventi la ea. Am schimbat multe componente care fie au cedat intantaneu fie din cauza uzurii au trebuit inlocuite. Dar inca functioneaza, inca mai pot face o tura pana la o padure apropiata de Bucuresti si sa ma plimb cu ea. In toti acesti ani nu am fost preocupat de o bicicleta mai buna pentru ca nu mi-am permis, mereu mi-am achizitionat piesele de schimb din Obor. Dar acum s-a schimbat situatia am reusit sa strang o suma de bani care sper sa-mi permita achizitia unei biciclete noi cu care vreau sa merg atat prin oras cat si pe trasee montane.

Am analizat putin piata si m-am blocat la 5 modele la care as dori sa ma luminati, sa-mi spuneti care este cea mai fiabila (daca se poate un mic top) pentru cateva ture la munte si oras.:

Trek 4300,

Kona Fire Mountain 2009,

Specialized Hardrock Disc 2009,

Univega Alpina HT-500,

Magellan Polaris.

Va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu ai un buget de minim 1500 lei eu ti-as recomanda un SH. Sunt persoane cat de cat de incredere care aduc biciclete din afara si arata ca noi.

Foarte multi au cumparat http://www.bikexpert.ro/catalog/fire-mountain-deluxe-2009-p-2340.html

Daca mai e in stoc, costa 1660 lei.

In topicul http://www.ciclism.ro/forums/f13/ citeste toate topicurile in care alti useri cereau sfaturi referitor la achizitionare bicicleta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In banii astia cam toate bicicletele de la toate firmele sunt la fel calitativ(cu mici diferente).Deci orice ai alege cam tot acolo ajungi. Mai e garantia ,care la unele firme e "pe viata" si altele doar 2 ani. Nu ca ai rupe tu vreun cadru ,dar e o chestie mai mult "psihologica" (daca dau astia garantie pe viata iti dai seama ce bune sunt-modul asta de a gandi). Eu am un Trek 4300 si cand l-am luat a fost o combinatie de pret redus (era ianuarie) ,reputatie si ceea ce m-a determinat de fapt sa iau pana la urma Trek-ul a fost ,sincer sa fiu,garantia.Nu am avut nevoie de ea pana acum si sper sa nici nu am.

Daca as avea mintea de acum cu un an in urma as lua ceva SH . Dar iti trebuie niste cunostinte (cel putin ) medii sau pe cineva care care le are ca sa nu dai banii aiurea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

radu_88, ai mai folosit ebay-ul vreodata?

este o licitatie, deci in 5 zile a ajuns la 450 si mai sunt inca 5 zile.batalia cea mai mare se da in ultima ora.

+ este pick-up only adica trebuie sa te duci si sa o iei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.