MAEHD 0 Posted January 3, 2010 (edited) Salutare ! Dupa mine cele mai reusite cadre si furci atat la unghiuri cat si la greutate, care rivalizeaza carbonul si cei care detin astfel de biciclete stiu ce spun .As vrea sa vad cati de pe forum avem astfel de brand :D CANNONDALE the best Da ca sa nu fiu pentru uni prea arogant am vrut sa se bage in acet topic doar cei care detin ,nu ma intereseaza cei care nu au sau pareri spuse deplasat sau cu alte firme etc MS PTR INTALEGERE!! revin cu poza Edited January 9, 2010 by LucianTheOne Am unit posturile Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobimanta 123 Posted January 4, 2010 Am avut un/o Cannondale R600. Cred ca e primul model de cadru din seria CAAD pe oversize, lucru care m-a ajutat sa incerc pipe mai multe. Cu o linie shimano105 (dualcontrols si deraioarele), roti mavic-cxp21 si un angrenaj Cannondale triplu cu 52, 39, 30 dinti era undeva pe la 9,2Kg (estimare grosolan facuta). M-ar fi ajutat cadrul sloped dar pentru anii cand a fost facut nu avea de unde. Nimic de reprosat in rest si cred ca o sa mai incerc una ~:>. Numai bine. (Poza nu-i facuta de mine) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andy83 2 Posted January 4, 2010 Sincer am avut multe MTB, dar singuru care bike care m-a impresionat a fost un Cannondale Rize model '08. Si acu regret ca a trebui sa-l vand :D Sunt curios ce o sa ajunga firma asta dupa mutarea in Taiwan. Momentan rulZ si eu sunt fan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexPoe 3 Posted January 7, 2010 haideti ceva poze?si eu am un cannondale synapse o sa adaug ceva poze cu el mai tarziu am pus la poze cu bicicletele noastre defapt si la galeria cursierelor deci o sa pun si aici:D dar sa mai merg pe el sa va spun si cum se comporta:P Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad 189 Posted January 7, 2010 Momentan unul din MTB-urile mele Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad 189 Posted January 8, 2010 Mai multe poze din acea serie aici: Picasa Web Albums - Vlad - My Cannondale... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Razvychi 0 Posted January 8, 2010 Doar un Cannondale F8, sunt multumit de el si imi place foarte mult! Pe viitor... tot un Cannodale. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TransilvaniaDan 0 Posted January 9, 2010 Mandru posesor de Cannondale F9! Necesita imbunatatiri la partea de schimbatoare si frane dar e super in ceea ce priveste pozitia in mers si greutatea bicicletei! FEEL IT! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Biciclaru 56 Posted January 11, 2010 Fratii Cannondale ("cmcnismo" si cu mine, pe trans in decembrie) Eu unul sunt vrajit de Cannondale. Nu as mai calari altceva! Cred ca urmatorul pas o sa fie un full cu Lefty, insa nu prea curand (banii astia...). Momentan sunt multumit de jucaria mea. Cat de curand o aduc sub 10kg si-mi fac in sfarsit damblaua. Ce sa mai zic? Imi place foarte mult geometria cadrului (handmade in USA) si faptul ca e usor. Furca are doar 60mm, dar ma multumeste. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad 189 Posted January 24, 2010 doar atati posesori de cannondale? imi vine greu a crede Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexPoe 3 Posted January 24, 2010 si bicla mea,dupa cum am spus ca o sa revin cu poze:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Revolverz 2 Posted January 28, 2010 in curand voi fi posesorul unui Cannondale CAAD8 made in US. Astept livrarea, cadrul si furca identice cu cele de pe cursiera din link. http://web.qx.net/speedyd/CAAD8-1.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted January 28, 2010 AlexPoe - tu la 11 ani te plimbai cu bicla aia ?!?! Am si eu un MTB Cannondale, dar model vechi cu furca de 1''. L-am revopsit si imi e cam greu sa dovedesc, numai cine stie cunoaste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hvaleanu 2 Posted January 29, 2010 si eu mi-am luat azi un F9 negru, dupa ce Magellan-ul meu de fier a fost furat :) nu am avut bani de model mai smecher, dar pare foarte ok pentru ce vreau eu... abia astept putin asfalt uscat sa calaresc putin saua o sa pun poze cat de curand pe picasa si va dau linkul aici Quote Share this post Link to post Share on other sites
hvaleanu 2 Posted January 31, 2010 Picasa Web Albums - Horia - cannondale Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad 189 Posted January 31, 2010 sa-l folosesti cu succes si sper sa nu aiba acelasi deznodamant ca si bike-ul urmator :) Vlad Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexPoe 3 Posted January 31, 2010 Lucian,poza nu este facuta in 2007,este facuta acum o luna-doua,nu era data setata la aparat:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Le_Cube 8 Posted January 31, 2010 Chiar si asa, la 14 ani alergi cu bicla aia...! Felicitari! Sa o folosesti sanatos la cat mai multe competitii castigate! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexPoe 3 Posted January 31, 2010 Mersi frumos Le Cube,iti doresc aceelasi lucru:* Quote Share this post Link to post Share on other sites
hvaleanu 2 Posted February 1, 2010 @Vlad: merci mult, abia astept sa o scot din balcon pe asfalt macar :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted February 12, 2010 Pe asta o stiati? http://go.bikeforums.net/?id=42X129555&url=http%3A%2F%2Fwww3.cannondale.com%2Fbikes%2F00%2Fimages%2Flarge%2Fr4000sx_00.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted February 12, 2010 Pe asta o stiati? http://go.bikeforums.net/?id=42X129555&url=http%3A%2F%2Fwww3.cannondale.com%2Fbikes%2F00%2Fimages%2Flarge%2Fr4000sx_00.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drysna 281 Posted February 12, 2010 http://www.pedelecforum.de/forum/imgcache/2018.png blesemat fie DHS ca am ajuns sa am idei preconcepute legat de designul ala :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
denees 0 Posted February 13, 2010 (edited) Sunt fericitul posesor al unui Cannondale F5. Edited February 13, 2010 by denees Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobimanta 123 Posted February 13, 2010 O sa fi si mai fericit daca duci seaua aia sus ca nu ai 80cm inaltime , nu? :| Quote Share this post Link to post Share on other sites