MagliaRosa 0 Posted May 23, 2010 A fost bun Basso azi , insa mare diferenta fata de acu 7 ani , mare de tot . Excelent simoni , cred ca a fost cel mai neafectat om din pluton si a venit si bine , cred ca daca avea cu 5 ani mai putin ii dadea 2 minute lui Basso Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goofy 80 Posted May 23, 2010 Sastre asta e criminal.... Moare dar nu se preda... Cand zici ca e mort si ingropat, hop si el acolo la finish... Sunt curios unde era daca nu avea ghinioanele din prima saptamana Quote Share this post Link to post Share on other sites
sosososik 0 Posted May 23, 2010 Sastre asta e criminal.... Moare dar nu se preda... Cand zici ca e mort si ingropat, hop si el acolo la finish... Sunt curios unde era daca nu avea ghinioanele din prima saptamanaeu sunt curios unde era daca nu castiga cu evadarea aia 13 minute... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goofy 80 Posted May 23, 2010 Pai asta e simplu... Cu 13 minute mai in urma decat e acum :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
piri 2 Posted May 24, 2010 Superba catararea lui BASSO,a meritat deplin victoria.Neasteptat de bine a venit SASTRE,care la un moment dat era cu VERGELIUS in spatele plutonului. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DaniNadal 18 Posted May 24, 2010 Imi cer scuze tuturor celor de pe forum mai ales lui Dragos pentru afirmatile mele cum ca Basso nu ar fi interesat de Giro.Basso dupa ce a facut ieri sunt sigur ca va castoga acest Giro.E intr-o forma exceptionala.Cadel a fost si el bun dar probabil va termina pe 2 dupa Basso.Singurul lucru care nu-l intelg e ca voi ziceti ca Sastre e intr-o forma buna dar el a venit la 3 minute de Basso.Singurii care mi se par in forma dupa etapa de ieri sunt Basso,Cadel si Scarponi.Ei sunt cei mai indreptatiti sa castige Giro.Dupa etapa de maine cred ca tot Arroyo va fi lider dar probabil ca in etapa de dupa Corones cu final la Pejo Terme va preda tricoul de lider. Mai am o intrebare.Maine cine credeti ca va castiga timp.Evans sau Basso?Eu unul zic ca Basso deoarece e un TT montan tocmai bun pt el. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jerome LeBanner 0 Posted May 25, 2010 Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, afirmatiile tale raman in picioare, Ivan doar se antreneaza pt. duelurile cu Contador$-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleep 0 Posted May 25, 2010 salut era mai demult un concurs pe ciclism.ro, nu mai stiu cum se numea, alegeai 9 ciclisti , iti faceai echipa si castigai pct in functie de evolutia lor in ziua respectiva. nu am mai vazut de mult link catre pagina concursului ar fi fost fain sa mai jucam later edit. mi-am amintit cum se numea , team manager , da tot e pacat ca nu mai exista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jerome LeBanner 0 Posted May 25, 2010 Salut. il gasesti pe un alt sait Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reubens 1 Posted May 25, 2010 A inceput de ceva vreme contratimpul. Sunt curios cat timp mai castiga astazi Basso, deoarece el are o dubla lupta, cu Arroyo si cu cei din spatele sau, care sunt multi. Organizatorii au spus ca cine vine cu un timp mai slab cu 25% decat cel al castigatorului va fi descalificat. Sa vedem daca vor face asta, deoarece data trecuta nu s-a intamplat asta. Ceva pronosticuri? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAchiavelli 3 Posted May 25, 2010 Merg pe Cadel, e mai bun decat Basso la TT si va fi foarte motivat dupa invrangerea suferita pe Zoncolan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalinm 103 Posted May 25, 2010 http://videochat.gazzetta.it/index_giro.shtml Daca vreti sa vedeti etapa cu comentariu in italiana. Cei de la eurosport ne servesc cu tenis pentru probabil inca jumatate de ora.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebaflorea 2 Posted May 25, 2010 nu stie nimeni unde pe net se poate vedea il giro live? un link ceva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Junior_46 3 Posted May 25, 2010 nu stie nimeni unde pe net se poate vedea il giro live? un link ceva? http://www.vshare.tv/live/258477/Dave1/1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalinm 103 Posted May 25, 2010 http://videochat.gazzetta.it/index_giro.shtml Daca vreti sa vedeti etapa cu comentariu in italiana. Cei de la eurosport ne servesc cu tenis pentru probabil inca jumatate de ora.... Asta nu e suficient?! @Junior_46: In ce limba vorbesc comentatorii aia?... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebaflorea 2 Posted May 25, 2010 multam,ma uit la cel italian , parca este mai clar, daca nu ma insel olandeza Quote Share this post Link to post Share on other sites
razvan69 9 Posted May 25, 2010 Eu merg azi pe un catarator pur,poate Garzelli care tocmai a devenit lider cu 1:36 in fata lui Uran.Ce ziceti il ajunge Basso pe Porte? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebaflorea 2 Posted May 25, 2010 are 19% pe ultimul km? si eu cred ca basso sau niball, poate se supara vinokurov....desi nu credi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebaflorea 2 Posted May 25, 2010 vedeti ca pe final ramane un macanic pe motociclete cu o bicicleta in spate.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Junior_46 3 Posted May 25, 2010 Ne-am agitata degeaba cu Sastre :)) ... timpul sau la pct intermediar este cu 1:30 mai slab ca liderul de acolo, care este Scarponi. Azi merg pe Cadel. Quote Share this post Link to post Share on other sites
razvan69 9 Posted May 25, 2010 scuzati,Basso nu are cum sa il ajunge pe Porte care a plecat inaintea lui.Mai degraba Arroyo cu toate ca e cu 40 de sec in spatele lui Porte la primul intermediar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Junior_46 3 Posted May 25, 2010 Castiga Garzelli, bine ca a reusit sa castige o etapa. Arroyo ramane lider si are 2:27 avans fata de Basso. Basso ii da sanse la Giro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goofy 80 Posted May 25, 2010 Arroyo ramane roz, Basso cred ca e pe 2 si Porte pe 3... Criminal contratimp. Cadel cred ca e pe 4... De Sastre nu mai zic nimic, ca nu se stie niciodata cu el.... Poate Arroyo sa termine in roz turul? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DaniNadal 18 Posted May 25, 2010 Castiga Garzelli.Cadel e pe 2.Arroyo ramane in roz si tare mi-e ca spaniolul are sanse la Giro dupa TT-ul excelent pe care l-a facut azi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sosososik 0 Posted May 25, 2010 Odata cu victoria lui Garzelli s-au facut 5 la rand pentru italieni. Quote Share this post Link to post Share on other sites