montal 13 Posted August 18, 2015 As vrea sa dau o comanda, suntem 2 pers cu 150 euro pana acum, daca se mai string citeva persoane cu bunuri in valoare de inca 200 euro sa iasa transportul gratis dau comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 231 Posted August 19, 2015 Eu vreau sa cumpar un set de frane hidraulice, dar sunt cam scumpe pe site-ul asta. :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted December 14, 2016 E cineva interesat de o comanda la Evans? Intreb de curiozitate mai mult. Am vazut un tricou misto si ieftin si mi s-a pus pata pe el. Si zic ca e misto pe pipaite, nu altfel. https://www.evanscycles.com/coffeestop/events/review-official-ridelondon-kit-in-collaboration-with-endura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted December 16, 2016 Up! In weekend s-ar putea sa plece, daca e cineva interesat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted December 20, 2016 A ajuns coletul de la Evans. - pantalonii Assos au fost purtati sau incercati, dar nu cred ca spalati - tricou Castelli, patat intr-un loc, murdar pe maneca, materialul/firele trase in mai multe locuri - tricou Endura, a fost ceva lipit de el, tras materialul/firele in doua locuri - bluza Endura, totul pare ok. Le-am dat email cu poze acum 2 zile, inca nu au raspuns. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 6,326 Posted December 20, 2016 Achizitiile tale online par sa se insoteasca de un ghinion colosal, devastator, ubicuu si omniprezent, pentru care sincer imi pare rau. Cum doamne-iarta-ma reusesti? 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted December 20, 2016 1 hour ago, Traveller said: Achizitiile tale online par sa se insoteasca de un ghinion colosal, devastator, ubicuu si omniprezent, pentru care sincer imi pare rau. Cum doamne-iarta-ma reusesti? Ha, nu stiu. Ce ii drept, in ultima perioada am avut doar ghinioane. Mai fac o comanda la ei, asa ca sper sa fie mai ok de data asta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted December 27, 2016 Up! Se mai baga careva? Transportul e 15. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 669 Posted December 29, 2016 Last call, pe 29, seara, se inchide comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rapsohigh83 873 Posted October 6, 2019 Intentionez sa dau o comanda aici in cursul zilei de astazi sau maine dimineata la prima ora. Cineva interesant de vreun produs ? Quote Share this post Link to post Share on other sites