radu_bike 10 Posted March 3, 2010 chiar nu foloseste nimeni biciclete scott?!sunt multumitul posesor al unui scott scale 30 si as vrea sa mai cunosc si alti membri care folosesc aceiasi marca(ca doar de asta e un "fan club":))).personal mi se par niste biciclete foarte bune(usoare,rigide,fiabile)cu o linie simpla(in mare parte folosesc tevi rotunde) si eleganta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Liviu G. 25 Posted March 3, 2010 chiar nu foloseste nimeni biciclete scott?!sunt multumitul posesor al unui scott scale 30 si as vrea sa mai cunosc si alti membri care folosesc aceiasi marca(ca doar de asta e un "fan club":))).personal mi se par niste biciclete foarte bune(usoare,rigide,fiabile)cu o linie simpla(in mare parte folosesc tevi rotunde) si eleganta. Ba da. Prin Brasov sintem destui. Dar Scott nu are nevoie de laudele noastre... Eu am Scale 40. Sint in aceeasi masura si fan Cube (am pastrat Analog-ul din 2008). Totusi ma consider in primul rind fan ciclism... P.S. - Chiar ma intrebam cind o sa apara si acest thread... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu 1,552 Posted March 4, 2010 Aseara ma gandeam sa deschid un thread si sa prezint bicicleta mea. Prietenei ii vine in maxim o luna noul Scott Contessa CR1. Jucariei mele ii fac o poza deseara si o prezint (pentru cei care nu au avut ocazia sa o vada live). Quote Share this post Link to post Share on other sites
xqtr 4 Posted March 4, 2010 De mult timp eram atras de modelele scott pentru sosea si chiar daca nu eram foarte hotarat sa-mi schimb bicicleta, in toamna am vazut aici pe ciclism.ro un anunt care mi-a facut cu ochiul Exact bicicleta pe care o admiram eu peste tot pe internet, scott cr1, asa ca nu am stat pe ganduri, am spart pusculita si am luat-o. Sunt foarte multumit de ea si este si destul de usoara... Scott este o marca de renume...si sunt surprins ca pana acum nu s-a deschis un topic special , in prezent nu stiu ce mari echipe mai folosesc scott inafara de team Columbia insa poate e cineva mai informat si posteaza aici. si ca un "stiati ca...?" - Scott este inventatorul ghidonului aerodinamic, de contratimp, care este nelipsit astazi din astfel de probe, si cu care, americanul Greg LeMond, a castigat turul Frantei cu doar 8 secunde in fata lui Fignon. CR1 -Pro [ATTACH=CONFIG]16865[/ATTACH] Quote Share this post Link to post Share on other sites
oac 2 Posted March 4, 2010 [ATTACH=CONFIG]16867[/ATTACH]Eu ma dau cu un Scott Spark 10 2008. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsisak 71 Posted March 4, 2010 Scott Reflex 30 din 2006 la mine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Liviu G. 25 Posted March 4, 2010 Iata si de la mine o poza, cu instructiuni de folosire... Adica maratoane peste maratoane... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu 1,552 Posted March 4, 2010 Cadru Scott CR1 model 2009 Grup Dura Ace 7900 Roti Dura Ace Carbon Tubless Pedale Look carbon Sa Fizik Ghidon integrat PRO 7,1 kg = my bike:) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu2you 5 Posted March 4, 2010 Ovidiu, am vazut pentru cateva secunde Scott-ul tau de apropape dar nu mi-am dat seama ce model de Fizik e saua? ( nu de alta dar tare mi-a facut cu ochiul :) ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu 1,552 Posted March 4, 2010 Este Fi'zi:k Arione http://www.wiggle.co.uk/images/fizik-arione-zoom.jpg Am testat multe sei si asta este cea mai comoda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
radiohead 12 Posted March 4, 2010 o "bijuterie" de bicileta... de unde ai luat-o si cu cat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu 1,552 Posted March 4, 2010 Grupul si cadrul au fost luate de la Action Sport in primavara lui 2009. Rotile sunt un cadou primit in 2008 (pretul lor de lista este undeva pe la 1.200 Euro, au 1,2 kg). Restul componentelor au fost luate tot prin Action Sport de la importatorul Rom Eurotrade. Ghidonul nu se vede in poza asa ca va pun un link:) http://pro-bikegear.com/publish/content/pro_2010/nl/en/index/products/handlebar/race.image.+media+images+cycling+SBX+Pro+2010+products_666x500+PRHA0063_v1_m56577569830691044_dot_png.bm.jpg Quote Share this post Link to post Share on other sites
g.popovici 75 Posted March 4, 2010 Am si eu SCOTT! SCALE 20 , 2008! Pur si simplu il iubesc.... dar ,totusi , n-are rost sa il mai laud! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu 1,552 Posted March 4, 2010 lasa vrajeala popoviciule, baga o poza sa vada lumea bijuteria:) Postati va rog si la Garaj. Vreau sa facem o baza de date cu bicicletele userilor ciclism.ro, sa vada lumea cu ce ne mandrim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
g.popovici 75 Posted March 4, 2010 Bine domnu..:)) Imediat... numai sa caut prin arhiva! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted March 4, 2010 Am vazut pe viu bicla lui Ovidiu si am si pipait-o niţel8-> As fi facut o tura, dar nu mi s-au potrivit SPD-urile de la tenişi. E ceva de neimaginat, cadrul meu de tandem e mai greu decat toata bicla lui. @Radu - ce surpriza, cam răruţ pe la noi. Mai asteptam si alte poze, sa nu-mi spui ca ai numai Scott-ul ala. De asemenea te asteptam prin Ipotesti, tocmai am inceput treaba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
radiohead 12 Posted March 4, 2010 lasa vrajeala popoviciule, baga o poza sa vada lumea bijuteria:) Postati va rog si la Garaj. Vreau sa facem o baza de date cu bicicletele userilor ciclism.ro, sa vada lumea cu ce ne mandrim! unde mai exact, ca nu am gasit niciun thread cu numele garaj.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
florin83 13 Posted March 4, 2010 nu e un topic ci un add-on al forumului: Forum Ciclism.ro - VB Pro Garage Quote Share this post Link to post Share on other sites
radiohead 12 Posted March 4, 2010 nu e un topic ci un add-on al forumului: Forum Ciclism.ro - VB Pro Garage nu pot incarca nimic aici, nu e active de pe niciun buton de browse sau ceva similar... Quote Share this post Link to post Share on other sites
radiohead 12 Posted March 4, 2010 scuze nu am vazut bine, sunt chior...shame on me!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu_bike 10 Posted March 4, 2010 mai rarut, ca-i mai dragut,Luciane,am sa trec pe la Ipotesti imediat ce se mai incalzeste un pic.In materie de biciclete am o"colectie"consistenta,dar scott-ul e preferatul meu. PS.Moamaaa,da ce vazusi!!:)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted April 16, 2010 azi am reusit sa ma dau si eu cu noua mea bicicleta, Scott Scale 40 (2009). sunt super multumit de ea pt ca e usoara si se manevreaza cu usurinta. imi place la nebunie geometria cadrului pt ca-mi ofera o pozitie confortabila si un bun control asupra ghidonului. de fiecare data cand ma sui in sa zambesc de multumire :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircea 0 Posted May 5, 2010 Salut , sper ca ma primiti si pe mine in club Quote Share this post Link to post Share on other sites
merida 0 Posted May 6, 2010 Super biciclete fac astea de la Scott Quote Share this post Link to post Share on other sites
MBZ 4,653 Posted May 23, 2010 Am Scott CR1 2007 si Scott Scale 30 model 2008. Imi doresc si un Spark si cu asta m-as declara multumit si complet in privinta biclelor. O sa pun si imagini. Quote Share this post Link to post Share on other sites