doi_doiari 0 Posted March 29, 2010 Intentionez sa dau o comanda la r2-bike la sfarsitul saptamanii sau imediat dupa Paste. Aici e site-ul: Willkommen Au produse top de calitate. Daca mai este cineva interesat sa posteze si sa-mi dea PM cu produsele dorite. O sa incerc pentru cei ce nu au posibilitatea sa depuna banii in contul meu sa ne intanlim intr-o zi pt. colectarea banilor. Lista e deschisa: 1. doi_doiari... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heinz 28 1,007 Posted March 29, 2010 O comanda de pe bike components nu te intereseaza?:) Deja suntem stransi 12 insa nu are cine da comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shauru 716 Posted April 6, 2012 Urmeaza sa dau o comanda pe R2bike in 2 saptamani, transportul pana in Romania e 10E cu totul, daca sunt doritori spuneti va rog aici. Doar Bucuresti si transfer bancar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ireductibil 474 Posted April 11, 2012 Eu as fi interesat ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
shauru 716 Posted April 11, 2012 OK. Comanda o dau pe 23-24 aprilie, deci mai avem putin timp. Da-mi, te rog, PM cu ce iti trebuie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad 189 Posted June 12, 2012 Vreau sa dau o comanda la R2-Bike saptamana asta pentru niste maruntisuri. Daca sunt amatori tentati sa-si ia ceva de pe acolo ii rog sa dea un semn, cel mai bine pe privat. O aman si pt saptamana viitoare daca e cazul. Vlad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cata M 27 Posted September 23, 2015 Ca sa nu mai fac alt topic il folosesc pe acesta. Vreau sa cumpar ceva de pe acest site. Transportul in RO costa 10 EUR si cica ar veni cu DHL si tracking number. Daca valoarea cosului depaseste 250 EUR transportul ar fi gratuit. Pana acum am 243,5 EUR in cos. Nu am mai luat de la ei pana in prezent. Nu ma grabesc momentan si mai astept si alti doritori sa viziteze site-ul Quote Share this post Link to post Share on other sites
montal 13 Posted September 23, 2015 Ma combin eu si depasim pragul de 250 eur.Iti trimit in pm produsul Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaighimpu 270 Posted January 16, 2016 Salutare Doreste cineva(Buc.)ceva de pe acest site?Vreau sa fac o comanda! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaighimpu 270 Posted February 1, 2016 Cineva interesat de o comanda la R2bike.de?Comanda o dau eu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cata M 27 Posted January 8, 2019 Vreau sa dau o comanda la R2-bike, daca mai vrea cineva, sa-mi dea un mesaj. Quote Share this post Link to post Share on other sites