ovidiu

Probleme forum Ciclism.ro

Recommended Posts

In ultimele zile am avut probleme cu instalarea forumului pe noul server. Si urmatoarele zile o sa fie perioade in care forumul va fi inchis pentru teste si pentru optimizare.

Ne cerem scuze pentru aceste neplaceri!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu se pot viziona linkurile afişate pe Google în urma căutărilor.

Ne pare rău, pagina solicitată a fost fie dezactivată, fie mutată. Vrei sa cauti altceva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stim! Lucram la asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

În caz că nu ştiai:

www.ciclism.ro - merge

ciclism.ro - NU merge

De câteva zile trăiesc cu impresia că site-ul s-a dus definitiv pe copcă, pentru că nu mi-a dat prin cap să pun www în faţă. Noroc că am primit nişte mailuri automate de la forum (mesaje pe topicuri la care sunt abonat), că altfel nici acum nu ştiam că site-ul este up and running.

Share this post


Link to post
Share on other sites

În caz că nu ştiai:

www.ciclism.ro - merge

ciclism.ro - NU merge

De câteva zile trăiesc cu impresia că site-ul s-a dus definitiv pe copcă, pentru că nu mi-a dat prin cap să pun www în faţă. Noroc că am primit nişte mailuri automate de la forum (mesaje pe topicuri la care sunt abonat), că altfel nici acum nu ştiam că site-ul este up and running.

Se cunoaste si aceasta problema, va fi rezolvata in maxim 2 zile

---------- Post added 5th May 2010 at 19:38 ---------- Previous post was 4th May 2010 at 22:42 ----------

În caz că nu ştiai:

www.ciclism.ro - merge

ciclism.ro - NU merge

De câteva zile trăiesc cu impresia că site-ul s-a dus definitiv pe copcă, pentru că nu mi-a dat prin cap să pun www în faţă. Noroc că am primit nişte mailuri automate de la forum (mesaje pe topicuri la care sunt abonat), că altfel nici acum nu ştiam că site-ul este up and running.

A fost remediata problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu mai vad posele mele in Album.

sau sters imaginile de pe Album?

poate cineva sa faca un Check?

multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Momentan nu se vad dar le vom repara si pe alea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forumul mă deloghează în timp ce vreau să răspund cuiva pe forum. Se întâmplă când îmi ia mai mult timp să tastez fraza. Probleme de cookie?

Menționez că mi se întâmplă pe mai multe calculatoare, folosind Firefox care acceptă cuchiuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

problema. in trecut, am incercat de mai multe ori sa imi creez un cont, folosind adrese de gmail.com dar nu a mers (nu primeam mailul de confirmare). Intr-un final, am incercat si cu adresa de yahoo si a mers. exista vreo posibilitate sa imi modific userul cu unul dintre cele deja inscrise pentru adresele de gmail? pentru ca atunci cand am reusit cu yahoo-ul, nu am putut alege userul pe care il doream, probabil pentru ca aparea ca dat pentru adresa de gmail.

Am fost coerent? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai cautat si in spam dupa email-ul de confirmare?

Pe ce user ti-ai facut primul cont?

Share this post


Link to post
Share on other sites

am verificat in toate spam-urile si trashurile :D

primul user era shine. si as vrea sa ramana ala, daca e posibil.

Am incercat si cu recuperare parola, am zis ca poate primesc alt mail. tot nimic :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Userul shine a confirmat inscrierea. Daca trimiti pe Contact un mail de pe adresa alocata acelui user o sa resetez parola si o sa te poti loga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forumul mă deloghează în timp ce vreau să răspund cuiva pe forum. Se întâmplă când îmi ia mai mult timp să tastez fraza. Probleme de cookie?

Menționez că mi se întâmplă pe mai multe calculatoare, folosind Firefox care acceptă cuchiuri.

Problema de cookie de sesiune. Acest fenomen apare daca la login nu bifezi remember me. Dupa un anumit timp esti delogat automat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ultimele zile face cam multe fite forumul... Le expun pe rand:

1. de multe ori apas sa intru intr-un topic si pur si simplu "moare". Adica sta (el zice ca incarca), dar de fapt nu face nimic. Am lasat si 3-4 minute, degeaba. In schimb daca mai apas de 2-3 ori pana la urma intra unde vroiam.

2. ieri mi s-a intamplat ceva ciudat (nu mai stiu exact ora). Am intrat pe forum si m-a directionat automat spre alt site (total aiurea numele) unde scria ceva de genul ca serverul nu exista. Am dat refresh, degeaba, iar ma directiona acolo. Am incercat peste 5 minute, forumul mergea.

3. azi (mai devreme) am dat sa intru intr-un topic. Imediat am primit un ecran alb si urmatorul mesaj

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, admin@warp-soft.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log."

Am dat refresh... degeaba. Am dat back, apoi am apasat iar sa intre in topic si a mers.

4. de multe ori forumul e "mort". Intru si nu merge. Intru pe http://downforeveryoneorjustme.com/ si ii dau www.ciclism.ro, apoi ciclism.ro si si site-ul respectiv zice ca site-ul e "mort".

5. de multe ori forumul se misca foooooarte greu. Si nu e de la netul meu, care in momentul respectiv merge ca de obicei, dar pe forum sta zeci de secunde sa incarce un topic (ceva simplu, fara poze!).

6. e cam enervant ca dupa ultimul post exista un imens spatiu gol (gri). Inainte (acum cateva luni) apasam "End" si ma ducea la ultimul post. Acum, daca apas "End" ma duce jos de tot, adica intr-un mare gol gri fara sens si trebuie sa derulez o gramada in sus ca sa ajung la ultimul post. Evident ca nu mai folosesc tasta End, ca mai rau ma incurca. La fel si in lateral, apare o gramada de spatiu gol, fara rost.

Folosesc Opera, insa si inainte tot Opera foloseam si mergea OK. Numa' bine! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa fie reinstalat forumul de la 0 zilele acestea (nu se vor pierde date).

Se pare ca upgrade-urile pe care le-a suferit ani de zile au ajuns sa genereze aceste probleme.

Edited by Frank
Viorele, citeaza ce e esential si nu intregul posting; merci :-)
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pana una alta ,mai bine te-ar "legitima" la categoria administratori.

@Biciclarule ti-a aparut eroarea aia 404-page not found?

Share this post


Link to post
Share on other sites

pana una alta ,mai bine te-ar "legitima" la categoria administratori.

Mi-e foarte bine in situatia actuala. Nu am timp de asa ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2. ieri mi s-a intamplat ceva ciudat (nu mai stiu exact ora). Am intrat pe forum si m-a directionat automat spre alt site (total aiurea numele) unde scria ceva de genul ca serverul nu exista. Am dat refresh, degeaba, iar ma directiona acolo. Am incercat peste 5 minute, forumul mergea.

Mi s-a intamplat si mie de cateva ori treaba asta, de la mai multe calculatoare.

Aseara de exemplu nu puteam sa intru pe topicul cu maratonul de la Medias. Am incercat de vreo 4-5 ori si ma directiona catre un site "filestoring...nu stiu cum". In rest mergea foarte bine forumul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi s-a intamplat si mie de cateva ori treaba asta, de la mai multe calculatoare.

Aseara de exemplu nu puteam sa intru pe topicul cu maratonul de la Medias. Am incercat de vreo 4-5 ori si ma directiona catre un site "filestoring...nu stiu cum". In rest mergea foarte bine forumul.

Verificam acum problema semnalata. Avem cunostinta de probleme similare de redirectionare datorita unui plugin cu buguri instalat pe server. Credeam ca este rezolvata problema dar se pare ca inca nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa mai mult de doua saptamani am reusit si eu sa intru pe site de la serviciu, unde nu am posibilitatea sa setez DNS si alte minuni... Am expus problema mai mult de dragul feedback-ului. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now