ovidiu

Probleme forum Ciclism.ro

Recommended Posts

Dupa mai mult de doua saptamani am reusit si eu sa intru pe site de la serviciu, unde nu am posibilitatea sa setez DNS si alte minuni... Am expus problema mai mult de dragul feedback-ului. :D

Problema de DNS nu tine de hosting ci de providerul tau de internet. In mod normal orice provider ar trebui sa faca un flushdns (reimprospatarea IP-urilor asociate numelor de domenii ) la maxim 24 de ore. Daca providerul tau face aceasta reimprospatare odata la 2 saptamani rezultatul este cel descris mai sus de tine.

Edited by VIOREL

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Biciclarule ti-a aparut eroarea aia 404-page not found?

Mai apare si aia din cand in cand... Daca dai refresh pana la urma se incarca. Oricum sper sa se rezolve toate problemele dupa ce vor fi facute modificarile de care a pomenit Viorel :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pare ca s-a remediat problema incarcarii lente a paginilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai apar pentru ca la transferul forumului au fost pierdute tumbnail-urile. Va recomand sa urcati pozele pe un site specializat in gazduirea de poze si sa postati un hotlink.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am dat pe un buton de "show me last post" si iar mi-a aparut ecranul alb cu acelasi mesaj:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, admin@warp-soft.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu patesc faza asta cu Internal server error doar daca vreau sa intru pe topicul C.S vointa... insa daca intru pe sectiunea Ciclism de sosea... si apoi dau sa intru pe topicul cu C.S.Vointa... nu mai apare eroarea si functioneaza corect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta nu merge la mine .

http://www.ciclism.ro/forums/showthread.php/2405-C.S.-Vointa-organizeaz%C4%83-%EEnscrieri-la-sectia-ciclism.?p=167275#post167275

O posibilitate ar fi la baza de date sa nu accepte lungimea aia mare de adresa cand se face solicitarea . Daca se intra prin "Forum: Ciclism de sosea, triatlon, velodrom" adresa se modifica in http://www.ciclism.ro/forums/showthread.php/2405-C.S.-Vointa-organizeaz%C4%83-%C3%AEnscrieri-la-sectia-ciclism.

De exemplu :

http://www.ciclism.ro/forums/showthread.php/6879-DHS-Fan-Club?goto=newpost#post167547

E mai scurta .

Uitativa la continutul adresei , in post e formatat ca sa incapa intr`un spatiu fix .

Poate nu au totusi nici o legatura :)

Sau alta posibilita ar fi ca primul link la CS Vointa sa contina caractere neacceptate , in primul link apar niste simboluri ciudate si in al doilea link care merge sunt diacrilice.

Si ceva de HTTP Error 500 Internal server error . http://www.checkupdown.com/status/E500.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da snowflake, in titlul thread-ului cu CS Vointa sunt caractere incompatibile. Am schimbat eu titlul si link-ul s-a transformat in acesta: http://www.ciclism.ro/forums/showthread.php/2405-C.S.-Vointa-organizeaza-inscrieri-la-sectia-ciclism.

"Adresele" sau link-urile sunt mai lungi deoarece contin titlurile thread-urilor pentru a fi mai usor de indexat de Google.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi chestia aia rosie din dreapta sus? Se numeste Add Blocker:). Dezactiveaza tigania si o sa mearga.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi chestia aia rosie din dreapta sus? Se numeste Add Blocker:). Dezactiveaza tigania si o sa mearga.

Wow la asta nu m-am gandit :)

Imagine postată Multumesc! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine merge din ce in ce mai greu forumul... si nu e de la net :D

Si inca o intrebare: mai e vreo sansa sa se recupereze pozele din vechile albume? Ovidiu a zis ca or sa fie recuperate, insa a trecut ceva vreme si tot n-au aparut. Intreb pentru ca vreau sa stiu daca are rost sa mai astept, sau mai bine le sterg si le pun din nou... Multumesc anticipat pentru raspuns!

Numa' bine! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da Biciclaru, ne confruntam cu niste probleme de performanta, forumul s-a cam imbolnavit si incercam sa-i bagam supozitoare sa se faca bine, dar nu prea vrea...

Cu parere de rau, te anunt de pe acum ca albumele si majoritatea atasamentelor nu vor fi recuperate... au fost corupte grav...

Share this post


Link to post
Share on other sites

E naspa rau de tot lipsa pozelor -> aici.

Sa inteleg ca n-ati facut un backup complet, inainte de mutarea pe noul server, de s-au pierdut complet si iremediabil?

Mai mult, s-au schimbat si url-urile la topicuri si posturi? Ca mai intalnesc unele linkuri interne forumului care nu merg, desi stiu ca exista topicul spre care pointeaza...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ba da Shiva, am facut un back-up complet, dar fostul host (de unde am fugit, rohost) era cam varza si fisierele fizice, adica pozele s-au corupt iremediabil... defapt toate atasamentele.

Daca erau stocate in baza de date poate nu se pierdeau dar asta insemna ca baza de date ar fi avut undeva pe la vreo 10GB... iar viteza forumului ar fi fost probabil de cateva ori mai proasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost modificata structura si link-urile mai vechi(indexate inca de google) nu mai sunt valabile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai linkul de la google merge. Daca dai copy paste la un link in address bar merge.

Insa daca il scriu pe forum, linkul e facut aiurea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum adica, "daca il scrii pe forum"?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta da problema:)

Se va uita Magnumutz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Textul e diferit de link-ul propriu-zis.

Textul este:

h__p://www.ciclism.ro/forums/showthread.php/6489-Cum-sa-i-convingem-si-pe-cei-din-jurul-nostru-sa-utilizeze-bicicleta

iar link-ul este:

h__p://www.ciclism.ro/6489-Cum-sa-i-convingem-si-pe-cei-din-jurul-nostru-sa-utilizeze-bicicleta

Am inlocuit http cu h__p ca sa ramana text simplu, nu link-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dacă dai copy-paste în adress bar are şi /forums/showthread.php/ în adresă. Dacă dai click pe hyperlink şi te uiţi în adress bar o să vezi că /forums/showthread.php/ lipseşte din URL.

Edit: Până m-am conversat pe mess cu cineva, văd că a scris şi Seb acelaşi lucru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now