ovidiu

Probleme forum Ciclism.ro

Recommended Posts

Are telefon fain, nu asta e problema :). La mine s-a incarcat repede (postul luat cu copy/paste din blog e ca o poza mai mare, pozele din el au dimensiuni mici). Poate formatarea aditionala de blog era problema, iar pe aia am eliminat-o intre timp.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

În notification settings la unele notificări nu mă lasă să schimb setarea.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

La naiba, nici pe mine. Cică un admin a dezactivat-o. Care ai fost, mă? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am o problema cu forumul.In zona tehnica-->centru sportiv-->Antrenament si recuperare imi apare ceva ca necitit.Daca dau click pe antrenament si recuperare atunci vad ca am totul citit.Daca dau click pe centru sportiv la partea de subforum "Antrenament si recuperare" apare topicul suplimente nutritive - protejarea articulatiilor,dar cand dau pe el imi apare 

Sorry, there is a problem

We could not locate the item you are trying to view.

Error code: 2S136/V

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am pățit același lucru. Inițial apărea în dreapta o postare nouă, când am încercat s-o citesc a apărut "Sorry... etc.", apoi am căutat în Antrenament și recuperare -> nimic nou. Am marcat forumul ca citit și gata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma confrunt si eu cu o problema de cateva zile, de cate ori ma loghez pe forum de pe mobil (Chrome pe Android) sunt delogat automat de pe laptop (Chrome pe Linux Mint), respectiv invers. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asta pana acum, fiind logat permanent atat pe mobil, cat si pe tableta (si aia Android) cat si pe laptop. Nu stiu in ce masura e o problema rezolvabila de catre admini sau in ce masura se confrunta si altii cu problema asta, dar ma simt din pacate nevoit sa o semnalez :(. Mersi pentru ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, majikstone said:

Ma confrunt si eu cu o problema de cateva zile, de cate ori ma loghez pe forum de pe mobil (Chrome pe Android) sunt delogat automat de pe laptop (Chrome pe Linux Mint), respectiv invers. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asta pana acum, fiind logat permanent atat pe mobil, cat si pe tableta (si aia Android) cat si pe laptop. Nu stiu in ce masura e o problema rezolvabila de catre admini sau in ce masura se confrunta si altii cu problema asta, dar ma simt din pacate nevoit sa o semnalez :(. Mersi pentru ajutor!

Am verificat acum, m-am logat pe telefon (Chrome pe Android) și am rămas logat pe laptop (Chrome pe Win10). Nu-mi dau seama de ce majikstone are problema asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@majikstone n-am idee de ce se comportă așa; fiecare browser (pe orice sistem ar fi) își păstrează propria sesiune și autentificare prin cookie. Softul forumului nu știe să urmărească în câte locuri ești autentificat sau să anulezi vreo autentificare de undeva, așa cum se întâmplă la facebook. Încearcă să ștergi cookie-ul sau să faci manual logout pe ambele și apoi login pe rând. Poate e vreun conflict dubios și de la sincronizarea datelor din Chrome din cele două device-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@puterfixer ok, o sa incerc, e drept ca problema coincide cu schimbarea telefonului meu (de la un Android Șasă la un Android 5.1), e posibil sa fie ceva busit in setarile de sincronizare ale Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am incercat, tot nu merge, comportamentul e acelasi. Si la o prima privire pe Google se pare ca si alte forumuri (pe platforma IPB sau nu) se confrunta cu treaba asta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe tabletă ai aceeași problemă? Ce Android ai pe tabletă? Ai încercat cumva și pe un calc cu Win?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tocmai am incercat si de pe tableta. Initial eram delogat (desi pana acum ramaneam logat permanent), m-am logat pe tableta, m-a delogat automat pe laptop. Dupa asta m-am relogat pe laptop, m-a delogat de pe tableta. Tot Android 5.1 si pe tableta, tot din Chrome logarea. Nu folosesc nicaieri (si nu am folosit decat o data, de curiozitate) Tapatalk, deci sigur nu are legatura cu aplicatia respectiva.

 

Incerc mai tarziu si din Windows (7), am dual boot, doar ca rar folosesc Windows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Între timp am mai făcut și eu niște teste:

- tabletă cu Android 4.1.1, logare în browserul implicit, Chrome, CM Browser - nu m-a delogat pe laptop

- tabletă cu Android 5,1,1, logare în Chrome - nu m-a delogat pe laptop

- telefon cu Win 8, logare în IE - nu m-a delogat pe laptop

- telefon cu Android 7, logare în Chrome și Puffin browser - nu m-a delogat pe laptop

 

Aștept testul tău sub WIn. Să fie de bai Chrome pentru Linux?

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am facut nici un update recent (sa zic in ultimele 2 saptamani) la Chrome pe Linux si nici nu vad sa fie vreunul "pe teava" pe care nu l-am facut. Iar problema e de cateva zile, cam de cand s-au facut ultimele update-uri la forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android 6.0.1, logat cu Chrome 58.0.3029.83 și pe pc Ubuntu 14.04 cu Chrome 59.0.3071.86 și nu are nici o problemă. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am fix versiunile alea de Chrome (pe telefon, respectiv pe laptop). Nu inteleg ce se petrece...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultimul update la *forum* a fost făcut prin ianuarie-februarie, am și uitat când. Am făcut recent update la *server*, un apache oleacă mai nou, un php cu o subversiune mai recentă, de-astea; niciunul din ele nu ar trebui să producă efectul menționat de tine.

 

Dacă folosești alte browsere decât Chrome se mai întâmplă chestia asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incercat pe laptop cu Mozilla Firefox, exact acelasi comportament (logat pe Mozilla => delogat automat pe Chrome; relogat pe Chrome => delogat automat pe Mozilla).

Idem in combinatia Firefox pe laptop + Chrome pe mobil.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda, cam ciudat; și eu rămâneam logat acasă/serviciu, după ce m-am delogat aseară să experimentez pățesc exact același lucru ca @majikstone: "Remember me" nu funcționează decât pe o singură combinație browser/dispozitiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astazi problema pare sa fi disparut, momentan sunt logat cu succes atat pe mobil cat si pe laptop (Chrome pe ambele), iar intre timp nu am reconfigurat / reinstalat absolut nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@puterfixer mai nou articolele ciclism.ro apar tot de 2 ori.

DBKlSke.jpg

 

Ce am mai observat recent, parcă înainte nu era așa: când ești pe pagina ”unread content” și folosești search box-ul din dreapta sus, default caută ”Status Updates”. Se poate pune să fie Topics by default? :) Eventual, cel puțin după părerea mea, ar fi mai bine căutarea în topicuri să se facă implicit doar după titluri nu după titluri+conținut.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumesc @paulrad , am șters topicurile duble și încerc să mă prind de ce le-a găsit roboțelul de două ori.

 

Legat de căutare, așa îmi schimbă și mie selecția, și nu găsesc vreo setare pentru a influența asta cumva. O fi bug? Nu înțeleg de ce propune să cauți în statusuri când te uiți la conținutul necitit.

 

Căutarea doar în titluri ar fi magnifică dacă inițiatorii de topicuri ar pune cele mai nimerite titluri ;) Dar poți schimba asta în căutare avansată.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now