xemax 4,059 Posted June 22, 2011 Si mie mi se intampla povestea asta, eu folosesc Chrome 12.0.742.100. Caz concret ultimul anunt de vanzari biciclete: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/mp/cat/1-vanzari-biciclete/ ce vad eu cand sunt cu pointerul deasupra linkului vezi POZA, daca merg pe link-ul respectiv ajung la pagina Flickr dar cu eroare, link-ul din terminandu-se cu care trebuie indepartat Quote Share this post Link to post Share on other sites
puterfixer 2,610 Posted June 23, 2011 Aha, deci lipsea o informație esențială: bug-ul se manifestă pe Marketplace, NU pe forum! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
hcampian 1,840 Posted June 23, 2011 Intru la bursa, au oamenii pus un link cu poze, apas pe el si imi browserul ma anunta ca pagina nu exista. Ma duc frumos sus in browser, tai tag-ul ala de la finalul URL-ului si merge. Uite un anunt de la bursa luat la intamplare, cu un link de Flickr, care imi face asa: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/mp/i/4439-mountain-bike/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnaP 296 Posted June 23, 2011 Aha, pai d'aia nu mi s-a intamplat, ca nu intru pe acolo :P. Si cand ati zis, am crezut ca-i vorba de forum. Pai am sa ma uit sa vad ce se intampla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 904 Posted July 14, 2011 Am primit cereri de imprietenire, sunt destul de convins ca am dat "accept", dar totusi nu-i gasesc in lista. Eu apar in listele lor. La setari e activata optiunea "Arata prieteni la profil" cu aprobare "Enabled only add when I approve them". Daca ma duc la notificari si dau click pe linkul "Logheaza-te ca sa administrezi lista: http://www.ciclism.r...ist&tab=pending" imi spune "No friends awaiting approval". Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnaP 296 Posted July 15, 2011 Cererile de imprietenire sunt unilaterale. Daca cineva iti cere sa sa te adauge in lista lui nu musai automat este si el adaugat in lista ta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted July 15, 2011 Inseamna ca eu am voie sa te plac, chiar daca tu nu ma placi... :D 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
xemax 4,059 Posted July 15, 2011 ...zise Alexandru Lapusneanul! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
E-1 952 Posted July 15, 2011 Aaa... parca era "neplacuti, da' multi !" .. sau ceva :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
mucusoru 0 Posted July 18, 2011 Nu mai merge sa pun anunt la market place .. :| Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnaP 296 Posted July 18, 2011 Cum se manifesta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ireductibil 474 Posted July 22, 2011 Si la mine o problema: nu mai reusesc sa ajung la mesaje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted July 22, 2011 Nu mai vin notificari pe mail de la topicele urmarite, s-a intamplat ceva ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalinm 103 Posted July 24, 2011 Cred ca a luat-o razna forumul. Azi am primit cred ca vreo suta de mailuri de la aceleasi 5 replici. Unsubscribe nu merge, someone do something! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted July 28, 2011 Notificarile pe mail de la topicele urmarite ajung dupa 2-3 zile ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalinm 103 Posted July 28, 2011 Da, la fel si pe la mine, la unele topice vin dupa 2, 3 zile, la altele deloc. Ceva e in neregula clar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnaP 296 Posted July 28, 2011 Imi trebuie niste detalii mai concludente de atat ca sa pot sa investighez problema. Daca nu se poate reproduce prin niste pasi clari, n-am cum sa rezolv nimic :blink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalinm 103 Posted July 28, 2011 Treaba e cam asa la mine: La acest topic de exemplu sus imi apare ca si cum nu as fi abonat la el, dar daca dau "Watch topic" imi da eroare si imi zice ca sunt deja abonat. Si cu toate astea, de la topicul asta nu primesc nici o notificare pe mail. La fel la topicul cu Intalnirea Ciclism.ro, nu primesc nimic. Mai vin mail-uri cu reply-urile de la PLanificator si TDF2011. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnaP 296 Posted July 28, 2011 Topic-urile pe care ai bifat sa le urmaresti le gasesti aici si tot acolo vezi ce fel de notificare e setata pentru fiecare topic si poti sa o modifici. Tipul de notificare e stabilit in functie de setarile pe care le aveai aici in momentul in care te-ai abonat la acel topic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanell.xc 7 Posted July 30, 2011 De ce nu-mi apare avatarul pe forum? Acolo sus in dreapta, langa "Log Out" imi apare, insa in topic-uri la nici un post de-al meu nu imi apare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seb 369 Posted July 30, 2011 Cea de sus e poza de profil, iar cea din dreptul posturilor e avatarul. Cele doua se seteaza din locuri diferite (dar daca vrei poti pune aceeasi imagine la ambele). Poza din profil trebuie sa aiba rezolutia de maxim 150x150 pixeli, iar marimea fisierului maxim 50 kB. Poza de la avatar trebuie sa aiba rezolutia de maxim 100x100 pixeli, iar marimea fisierului maxim 100 kB. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanell.xc 7 Posted July 30, 2011 Merci mult, nu am mai intalnit astfel de forumuri, cu poza de profil si avatar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvmocanu 7 Posted August 1, 2011 Cand incerc sa fac click pe iconita cu numarul de mesaje private [1] imi apare un mesaj de eroare [2] cum ca nu am acces la folosirea mesageriei private. Mi se intampla doar mie sau si altii au aceasta problema? [1] [2] Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnaP 296 Posted August 1, 2011 Doar cei care si-au dezactivat mesageria privata patesc asta http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Mergi aici si vezi a treia bifa de la Privacy Settings ce zice :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvmocanu 7 Posted August 1, 2011 Multumesc pentru lamuriri, asta era problema :) Quote Share this post Link to post Share on other sites