ovidiu

Probleme forum Ciclism.ro

Recommended Posts

@Axe

... ma redirectioneaza pe un cacat cu numele "URL4SHORT.INFO" !!!

E de la mine sau de la ciclism.ro ?

Am dat o explicatie tehnica mai sus. Intre timp, pana se gaseste o solutie, ia un laxativ si tine-te pana la buda :))

Asta inaintre de a te c.... pe tine/forum. Si pe yahoo mess ai avut o notificare, pe care cred ca 99% au ignorant-o, in care explicau ce functii vor fi dezactivate incepand cu 04.12.2012.

E DE LA YAHOO !

P.S. Ca o solutie, schimba la profil adresa de notificare pe un Hotmail, Gmail etc etc si o sa constati cu surprindere ca merge :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Stii cum e, pe masura ce imbatranesti nu te mai tine pana la buda si de caci in casa, ma refer la casa proprie si nu la cea virtuala.

 

Ma poate imbatranesc, toti o facem, dar cat mai vad ok, am toti dintii si gura nu-mi pute, se pare ca sunt inca functional ! :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Who the fuck is Array ? :)

De pe mobil imi apare ca toate posturile sunt scrise de nenea Array, tare omu' !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma poate imbatranesc, toti o facem, dar cat mai vad ok, am toti dintii si gura nu-mi pute, se pare ca sunt inca functional ! :))

Asta depinde de mirosul fiecaruia. Si binenteles fiecare cu ce parte a organului se c....

Revenind la lucruri serioase, ai avut o notificare la mess de 5 zile, ca sa nu mai zic de mail din partea yahoo.com in care ti s-a explicat foarte clar ce functii vor fi dezactivate incepand cu 04.12.2012. Daca ai o problema cu engleza poti utiliza un translate.

Daca ai considerat sa le ignore ... Sa fii sanatos si plange-te (c.... ) la yahoo tati :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieri de dimineață am făcut un upgrade la forum. În alea 10 minute cât a durat toată tărășenia, probabil forumul a avut niște mici sughițuri în funcționare. Însă după aceea totul ar fi trebuit să fie normal.

[edit] Tocmai am încercat și navigarea de pe mobil: nici o problemă.

Axe, am avut o problemă cu un exploit la forum care făcea redirectări spre url4 ăla de la orice vizită externă (link în mail, căutare pe google, etc.), dar alaltăieri l-am scos. Dacă îți mai apare și acum, vreau să știu. Dar golește cache-ul în browser întâi (delete temporary internet files).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe aplicatiile mobile forumul nu mai merge cum trebuie. Pe fiecare topic afiseaza doar prima pagina de posturi asa ca pot citi doar ce era prin 2006, 2008 ...

Initial am crezut ca era de la Tapalk unde vin des update-uri. Pe ForumRunner orice pagina imi da eroare, totul functioneaza doar pina la nivel de categorie unde vad lista topicelor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirm buba cu Tapatalk; am instalat acum ultima versiune de plugin pe forum și tot la fel face. ForumRunner nu are (încă) un plugin compatibil pentru ultima versiune, 3.4.0, și dă eroare la vizualizarea fiecărui thread. Doar interfața mobilă prin browser merge corect.

Și culmea e că porcăria aia de redirector url4ceva iar s-a băgat pe undeva!!! X(

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine cand fac logarea pe site se schimba interfata din full version in mobile version.

Degeaba dau click apoi pe Full version, ca tot pe mobile ramane.

Daca dau iesire din profilul meu, isi revine la full version.

Am incercat si pe WinXP si pe Win7, cu Firefox si Internet explorer, face la fel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine merge totul perfect.Si pe telefon,si pe PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mihaibad69, asta pentru că aveai setată în profil preferința pentru skin-ul mobil. Ți-am schimbat-o acum pe interfața standard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La mine merge totul perfect.Si pe telefon,si pe PC.

Si asta e o PROBLEMA? Reciteste titlul topicului.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A spus asta ca sa-si dea seama Mihai ca e o problema de la el,nu de la forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Axe, am avut o problemă cu un exploit la forum care făcea redirectări spre url4 ăla de la orice vizită externă (link în mail, căutare pe google, etc.), dar alaltăieri l-am scos. Dacă îți mai apare și acum, vreau să știu. Dar golește cache-ul în browser întâi (delete temporary internet files).

Am golit tot, multumesc si te tin la curent :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redirect-ul ăla s-ar putea să mai persiste, io l-am mai prins o dată azi :( Se întâmplă doar când intri pe forum de pe un link extern (google, e-mail etc.) și apoi nu se mai repetă ceva timp. Nu-mi dau seama dacă e de la noi de la forum sau de la vreun banner afișat din altă parte și care să conțină codul dubios.

Share this post


Link to post
Share on other sites

userul array continua sa fie activ si sa posteze - mobile version. Opera si symbian belle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

userul array continua sa fie activ si sa posteze - mobile version. Opera si symbian belle.

subscriu cu Opera de pe BlackBerry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si pe Android e la fel.

Eu il banui pe array asta ca vrea sa se bage pe MarketPlace :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, e pe thread-ul cu bicle interesante unde au fost inserate niște imagini de pe domeniul ăla. Pe blogul domeniului respectiv au fost și niște script-uri de distribuit malware, a ajuns în Google Blacklist și unele browsere dau avertisment pentru simpla afișare a oricărui conținut de acolo - chiar și niște imagini inofensive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nici nu pot sa intru pe topicurile de la "Utilitare" imi tot apare fereastra aia.

Nu se pot identifica pozele buclucase?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scrie în warning: domeniul www.bikervoodoo.com . Ignoră warning-ul, intră pe topic și caută poze de pe domeniul respectiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erau două imagini într-un mesaj al lui ilpirati, l-am șters.

 

tzunoi, purix, beberules, puteți pune un screenshot, vă rog? Dacă pe calculator alegeți din stânga jos Schimbă aspectul > Mobile Device, tot așa se vede? Care sunt topicurile/posturile cu probleme?

 

La acest moment, atât Tapatalk cât și ForumRunner nu sunt compatibile cu noua versiune de IP Board și cu sistemul modificat de postare. Tapatalk nu afișează posturi mai noi de 2006-2008 în thread-uri, ForumRunner dă eroare la fiecare thread. E scandal la ei că de ce le durează atât să facă modificările, stau cu ochii pe forumurile lor ca să văd când apar actualizări.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hihihi... am rezolvat! Am reusit sa intru la "Meserii pe bicla" si am sters ultimul post. Ala era, avea niste atasamente care induceau forumul in eroare. Am sters postul de tot si a disparut problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.