ovidiu

Probleme forum Ciclism.ro

Recommended Posts

Îmi puteți da un link la un topic unde s-au bușit pozele inserate de pe photobucket, vă rog? Că prin alea în care am baleiat eu repejor se încarcă toate fără probleme, da' sunt încărcate în picasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Încearcă pe topicul de Cheile Dobrogei, deschis de Heinz28:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pfoai, madăfacăz... Și-au dinamitat corabia cu faza asta. Din păcate nu pot să fac vreo șmecherie pe forum, URL-ul de referral e trimis de browser prin protocolul http(s) și de-aia un plugin în browser poate servi această informație.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai are cineva probleme cu notificările pe forum? Apare clopoțelul roșu cu notificarea, verific, dispare. După un timp și câteva refresh-uri pe forum, apare aceeași notificare. Acuma nu mai apar deloc notificările, dacă dai pe clopoțel tot face loading...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar acum nu, dar tin minte ca am patit si eu ceva similar. Doar ca nu i-am dat importanta. Cred ca luna trecuta, sau poate acu 2...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi pe la amiază am instalat o actualizare la forum, care acoperă o problemă de securitate. Prin asta a fost actualizat editorul de text pentru căsuța unde scriem răspunsurile pe forum.

 

Dacă descoperiți cumva că nu puteți posta (faceți clic în căsuța aia și nu puteți tasta), țineți apăsată tasta Shift în timp ce faceți clic pe Refresh (sau F5). Cu asta, browserul va fi forțat să descarce de pe server toate componentele paginii, ignorând ce avea în cache (și care a fost înlocuit de actualizarea la forum).

  • Upvote 2
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai functioneaza logarea din Tapatalk?

Sau e doar la mine?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se vede cu purici?

E de la ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveam un plugin mai vechi pentru Tapatalk, care probabil nu mai era 100% compatibil cu ultima versiune de forum. Am făcut acum update la plugin-ul de Tapatalk, ar trebui să meargă ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De la ultima actualizare refresh-ul automat nu prea merge bine. Așteptăm finalizarea reindexării.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@fizikant indexarea s-a terminat. Nu prea înțeleg ce este refresh-ul automat :-? Ai încercat să forțezi reîncărcarea componentelor paginii de pe server cu un Shift-Refresh/Shift-F5?

 

@Nexus am testat acum și, într-adevăr, nu merge. O să pun un tichet la Tapatalk. Dar între timp, încearcă să intri direct din browserul mobil, s-ar putea să fii surprins. :) Tapatalk avea sens în versiunea de acum câțiva ani a forumului, care nu era optimizată pentru smartphones/tablete și arăta aproape inutilizabil, dar de atunci avem suport nativ pentru rezoluții mai mici și merge atât de bine încât eu nu mai folosesc Tapatalk de vreo doi ani.

 

[later edit] @Nexus am rezolvat Tapatalk-ul :) Mulțumesc că mi-ai atras atenția!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu stau pe Tapatalk nu doar pentru ciclism. Ro ci si pentru Softpedia. Ajung mai repede la ce ma interesează.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Functioneaza, multumim.

Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
în urmă cu 6 ore, puterfixer said:

Nu prea înțeleg ce este refresh-ul automat

 

Eu las deschis forumul într-un tab. Până la update-ul major care a schimbat și aspectul forumului, pentru a vedea în browser subiectele noi trebuia să dau refresh la pagină. După update, subiectele noi se afișau fără refresh manual, chestie foarte bună imho. Probabil au băgat în meta comanda banală refresh=x, dar nu sunt sigur deoarece se actualizau doar subiectele, nu și lista utilizatorilor conectați. De câteva zile e nevoie din nou de refresh manual, cel puțin la mine. Am făcut curățenie în browser, am încărcat forțat etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah, verifică periodic și încarcă notificări sau posturi noi prin AJAX, nici măcar nu face un page reload. N-am urmărit comportamentul ăsta până acum - cel puțin notificările pentru mențiuni sau mesaje sau răspunsuri la subiectele urmărite îmi apăreau. Pe timpul indexării toate funcțiile normale se mișcau foarte încet, și oarecum era de așteptat asta. Dar acum, dacă nu face, înseamnă că e bug și va fi rezolvat într-un update ulterior.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca e neaparat o problema a forumului dar astazi am observat ca nu mai pot posta raspunsuri la niciun topic. Am vrut sa pun niste poze de la tura de azi insotite de ceva comentarii. Fereastra in care se redacteaza raspunsul nu imi permite decat sa apas butonul cu “insert other media” , inserez linkul acolo si mai departe nu mai merge. De scris nu ma lasa sa scriu nimic, la clic pe fereastra nu imi apare cursorul de la inceputul randului. De pe telefon merge, deci se prea poate ca problema sa fie la mine dar nu stiu ce sa fac. Folosesc Chrome pe laptop. Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@haarp am pățit și eu, puteam da click în spațiul pentru răspunsuri, dar nu apărea editorul de text, nu mergea nimic. Curăță cache-ul, cookies, de astea :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intru și eu aici să-i zic lui @puterfixer că s-a bulit s-ul din http și ce să vezi? aceeași problemă ca @haarp, nu mai pot da reply din Chrome.

@haarp de curios, ce OS folosești?

Share this post


Link to post
Share on other sites

A expirat certificatul astazi, de aia sint probleme cu httpsul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a reînnoit automat certificatul, da' n-a repornit automat și HTTPD-ul ca să ia noul certificat. Am rezolvat.

 

Am mai instalat vreo două actualizări de forum pentru GDPR compliance (ultima lansată cu o zi înainte de data limită, mersi fain). Dați un Shift-Refresh pe forum ca să forțați reîncărcarea componentelor de pe site, fără să trebuiască să ștergeți cache/cookies din browser, și ar trebui ca problemele să dispară.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acuma certificatul apare ca valid, dar tot Not secure zice în address bar :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@puterfixer dacă postezi un link de pe forum într-un topic, apare așa:

aBvdXrG.png

Dacă pui cursorul pe chenar zice: ciclism.ro redirected too many times. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.