maurice 3,152 Posted February 27, 2014 nice bike, smotoi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
xropaul 7 Posted February 28, 2014 Trek Madone 6.9 PRO Dura-Ace 7900 Angrenaj: SRAM Red Roti: Mavic Ksyrium ES 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
andreibelcic 554 Posted February 28, 2014 Frumos. Doar gentuta aia nu e pro. Iar la marimea asta de cadru mergea un ghidon compact. Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted February 28, 2014 Gentuta e foarte pro :P Majoritatea profesionistilor folosesc asa ceva la antrenament :) La faza cu ghidonul, subscriu :) Merge un ghidon compact Quote Share this post Link to post Share on other sites
krazyeone 355 Posted February 28, 2014 nu e pro auzi, am vazut la cineva o solutie "pro" camera de schimb scule etc in al doilea bidon , f buna solutia Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduSpeedy 238 Posted February 28, 2014 Am și eu 'bidon de scule' , dar îl folosesc doar la ture mai scurte, in rest prefer să am apă în ambele bidoane :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
nrvant 128 Posted March 1, 2014 Bianchi MegaPro circa 2001 Cadru si furca otel Greutate 9.78 kg. 27 Quote Share this post Link to post Share on other sites
smotoi 6 Posted March 1, 2014 Ce de BIANCHI pe pagina asta...frumoasa, sa ai grija de ea :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu_vadan 839 Posted March 2, 2014 @@nrvant Superbă bicicleta bianchi - cadrul arată fantastic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krazyeone 355 Posted March 3, 2014 superb cadrul, nu mergea o sa neagra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nrvant 128 Posted March 4, 2014 Multumesc de aprecieri. Cadrul imi este foarte drag si mie, si imi vine perfect. Este complet cromat. O sa il am forever and ever and ever and... Saua alba am pus-o de proba, probabil o mut pe MTB; mai am o sa Selle Italia SLR neagra care o sa ramana pe Bianchi. Sper sa fie compatibila cu fundul meu. :) @@radu_vadan: is fan cursiera ta :), e o sursa de motivatie, poate oi reusi si eu sa ajung cu a mea la pragul de 9kg. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coste Vlad 25 Posted March 4, 2014 Datorita ei, am devenit si membru al acestui forum :) Bianchi Infinito CV / Ultegra 6800 / 2014, cumparata ieri dimineata, nou nouta, marime 55. Este prima cursiera din viata mea, pana acum am avut un Avenue - Broadway Premium. Sper sa ma obisnuiesc repede cu "ghidonul curbat" :) Felicitari ai o bicicleta foarte frumoasa. Scapa de acele pedale care sunt in poza 2 si spor la pedalat. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MariusTrek 213 Posted March 4, 2014 Frumos Look m/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dany86 440 Posted March 4, 2014 A revenit in forta domnul cu suplimentele! 8-X Cu o poza pe masura valorii domniei sale. m/ 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MariusTrek 213 Posted March 4, 2014 Si asa arata Trek'ul meu....dupa ce l-am incaltat cu niste roti mai cat de cat.... Si asa arata Trek'ul meu....dupa ce l-am incaltat cu niste roti mai cat de cat.... Nu am reusit sa pun poza...revin dupa ce remediez problema , cred ca la pc-ul meu am ceva probleme.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coste Vlad 25 Posted March 4, 2014 Frumos Look m/ Merci mult...sper sa reusesc in 2015 sa-mi iau modelul Aerolight pana atunci mai pun o poza. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CristiC 866 Posted March 5, 2014 Merci mult...sper sa reusesc in 2015 sa-mi iau modelul Aerolight pana atunci mai pun o poza. Ai progresat serios inseamna , daca intr-o iarna deja si-a atins limitele "micul tau avion" . 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coste Vlad 25 Posted March 5, 2014 Ai progresat serios inseamna , daca intr-o iarna deja si-a atins limitele "micul tau avion" . Nu e neaparat de limite. Eu abia am implinit 23 de ani si in modul asta sunt motivat sa muncesc. Atunci cand imi stabilesc un scop imi e mai usor sa stau 10 ore la birou si sa lucrez de multe ori si noaptea. Anul asta doresc sa particip la 1-2 concursuri si in functie de cum ma prezint acolo voi decide daca merita sa investesc mai mult sau mai pot amana o noua achizitie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MariusTrek 213 Posted March 5, 2014 Merci mult...sper sa reusesc in 2015 sa-mi iau modelul Aerolight pana atunci mai pun o poza. Cred ca ai dat 80 mil pe ea....din cate stiu , la 130 de mil iei aerolight NOU! :-c 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MariusTrek 213 Posted March 5, 2014 Si asta e jucaria mea....am mai postat'o de ceva vreme , dar acum i-am schimbat incaltamintea 8-> 24 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrianeftimie 25 Posted March 5, 2014 Felicitari ai o bicicleta foarte frumoasa. Scapa de acele pedale care sunt in poza 2 si spor la pedalat. Multumesc frumos ! Cat despre pedale, imi plac :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
emo-kid 11 Posted March 5, 2014 trek-ul acela cu noile roti.. SENZATIONAL arata combinatia aia de culori ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MariusTrek 213 Posted March 5, 2014 Multumesc , nu credeam ca o sa arate bine rosu ala....era suficient albastru-alb-negru....dar umpic de rosu in plus nu a facut decat sa ma faca fericit peste masura ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
andreibelcic 554 Posted March 6, 2014 Multumesc frumos ! Cat despre pedale, imi plac :D Atunci ai mila de saracul Bianchi si pune-le in vitrina :) Quote Share this post Link to post Share on other sites