OptimusPrime 2 Posted May 2, 2013 http://uploadimagini.ro/di/YO84/colnago_arte_2.jpg Si asta este caruta mea ! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
equinoxe 23 Posted May 3, 2013 Vin si eu cu jucarica mea. La finalul unui Bucuresti-Ploiesti-Bucuresti facut miercuri. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeles 4 Posted May 8, 2013 sa`mi fac si eu curaj ? hmm ... Cadru de aluminiu "Concorde" marimea 51 Jenti aluminiu duble capsate "Mavic" Spite de crom Butuci aluminiu "Shimano 105" Bloc de pinioane pe caseta (7 pinioane) Schimbatoare viteze, manete schimbatoare viteze "Shimano 105" Foile de aluminiu "Dura-ace" Monobloc pe rulmenti Raci de frana, manete de frana "Shimano 105" Ghidon de aluminiu "Promax" Quote Share this post Link to post Share on other sites
muti 168 Posted May 9, 2013 sa`mi fac si eu curaj ? hmm ... este functionala? mai lipsesc ceva piese de pe ea :- Quote Share this post Link to post Share on other sites
dang123 186 Posted May 9, 2013 am vazut cand era la vanzare, sa-i schimbi pipa (e din alt film). dar vazatorul zicea ca este marimea 48, tu ca imaltime ai? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeles 4 Posted May 9, 2013 este functionala? mai lipsesc ceva piese de pe ea :- Sunt cateva piese care trebuiesc schimbate la ea ... am preferat sa pozez doar ce va ramane ca sa zic asa ... am vazut cand era la vanzare, sa-i schimbi pipa (e din alt film). dar vazatorul zicea ca este marimea 48, tu ca imaltime ai? Cadrul are 51cm sub sei (este marimea 48 sau 51?! ) eu am 1,78 inaltime. oricum ar fii, nu mi se pare mic, este exact ce am eu nevoie ca si incepator; nu fac distante lungi inca, etc... sunt multe lucruri pe care doresc a le schimba, dar la un calcul simplu, patesc ce a patit tipul cu trabantul care a facut plinul de benzina, si nu vreau sa patesc asta :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dang123 186 Posted May 9, 2013 vezi ca exista un topic despre alegerea marimii http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/2428-alegerea-marimii-corecte-pt-cadrul-de-cursiera/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeles 4 Posted May 9, 2013 am citit, foarte util ... dar marimea mi se pare ok pentru moment, o sa trec pe viitor la un cadru mai mare, dar acum, pentru oras, este ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
luc1an 63 Posted May 11, 2013 Am mai umblat la o cursiera... poze mai multe aici Angrenajul (3x8 viteze), rotile, frinele, etc au fost luate de la cursiera veche cu cadru Gitane care a fost transformata in single speed cu frina torpedo. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
juliusmeinl 320 Posted May 15, 2013 Wilier Trestina CENTO UNO.Dura Ace di2. 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grachieru 15 Posted May 15, 2013 ...frumoasa! Bine ai revenit in galerie :-bd Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerazzurru 177 Posted May 15, 2013 Racheta! Tu esti noul posesor sau vanzatorul? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Der Rote Baron 85 Posted May 16, 2013 Superba! Quote Share this post Link to post Share on other sites
animaloo 1,335 Posted May 16, 2013 she's back 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
animaloo 1,335 Posted May 16, 2013 da. si din weekend nici macar galbenul de pe roti nu o sa mai fie Quote Share this post Link to post Share on other sites
CristiC 866 Posted May 16, 2013 Ii pui ghidolina tot neagra ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Thudor 35 Posted May 16, 2013 Wilier Trestina CENTO UNO.Dura Ace di2. ce marime e? n-o vinzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
animaloo 1,335 Posted May 17, 2013 Ii pui ghidolina tot neagra ? cu albastru Quote Share this post Link to post Share on other sites
juliusmeinl 320 Posted May 18, 2013 ...frumoasa! Bine ai revenit in galerie :-bd multumesc.Am sa revin cu o poza, dupa ce montez componentele noi.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
majikstone 4,366 Posted May 18, 2013 Ala nu e Cube nici in 1000 de ani. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeles 4 Posted May 19, 2013 mai sus era cumva "decapitata" ... revin cu o poza ceva mai recenta :- Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrian marinescu 73 Posted May 19, 2013 mai sus era cumva "decapitata" ... revin cu o poza ceva mai recenta :- frumoasa sa o calaresti cu placere si fara incidente cu vant maxim din spate!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites