Florin77 3 Posted November 14, 2015 La mine sigur va fi lejera(o medie de 30-31),cine doreste sa o faca rapida sau foarte rapida,poate merge in fata linistit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rundll32 2 Posted November 14, 2015 Se pare ca tura va fi "prea lejera" iar vremea nu tocmai prietenoasa.PAS daca vremea ramane asa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Florin77 3 Posted November 14, 2015 Vremea e frumoasa din cate vad,iar daca e prea lejer o lasam si mai lejer. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlinFlorian 3 Posted November 14, 2015 Vedeti daca e prea lejer sa nu adormiti la ghidon ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Florin77 3 Posted November 14, 2015 Nu aveam cum sa adormim,multumita vantului,care a suflat destul de tare,multumim pentru incurajari. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlinFlorian 3 Posted November 14, 2015 Maine, care se mai baga la tura? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted November 14, 2015 Maine, care se mai baga la tura?Eu ma bag! Trecem pe la ghindeni, ca avem de scos niste butelii de oxigen din beci pentru dozatorul de bere pe care-l vom folosi anul viitor in vara. Ce zici? Te bagi?[emoji12] Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu91 22 Posted November 14, 2015 Au asfaltat drumul pe Malu Mare(cel putin pana la Rojiste, mai departe nu stiu). Quote Share this post Link to post Share on other sites
manu73 2 Posted November 14, 2015 Eu ma bag! Trecem pe la ghindeni, ca avem de scos niste butelii de oxigen din beci pentru dozatorul de bere pe care-l vom folosi anul viitor in vara. Ce zici? Te bagi?[emoji12]Asta-i propusei și eu și zisă ca se întoarce seara în Craiova :-D. Deci facem pauza în ghindeni, ca sa scoatem la lumină 2 butelii de bioxid,mâine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlinFlorian 3 Posted November 14, 2015 Asta-i propusei și eu și zisă ca se întoarce seara în Craiova :-D. Deci facem pauza în ghindeni, ca sa scoatem la lumină 2 butelii de bioxid,mâine? Mai baieti nu va incurc,bag o Seaca si Ghindeniul parca nu e in partea aia :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted November 14, 2015 Mai baieti nu va incurc,bag o Seaca si Ghindeniul parca nu e in partea aia :))Nici nu ma asteptam sa vrei, propunerea fu la gluma. Succes cu seaca aia a voastra, ca m-ati secat cu ea. Asta-i propusei și eu și zisă ca se întoarce seara în Craiova :-D. Deci facem pauza în ghindeni, ca sa scoatem la lumină 2 butelii de bioxid,mâine? Da. Numai sa fie cat de cat cald maine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlinFlorian 3 Posted November 14, 2015 Bine ca nu ma prinsai de gluma si bag cel mai frumos traseu ,Seaca Quote Share this post Link to post Share on other sites
manu73 2 Posted November 14, 2015 Leone, nu zici de nici unele? Marius? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hypo 8 Posted November 14, 2015 Nea Marius face un berbecut Quote Share this post Link to post Share on other sites
manu73 2 Posted November 14, 2015 Bravo lui :-D. Tu, mâine? Da. Numai sa fie cat de cat cald maine.Pai poate e mai bine e sa mergem cu mașina, ca în duba poate nu încap toate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius fota 29 Posted November 14, 2015 Mâine, o tura pe Polovragi Quote Share this post Link to post Share on other sites
acx900 7 Posted November 14, 2015 Nu va mai certati inutil, oricum nu va puteti tine de Alin, poate doar daca mergeti cu masina :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
manu73 2 Posted November 14, 2015 Pe el il intrebasi? :-P Quote Share this post Link to post Share on other sites
acx900 7 Posted November 14, 2015 Nu e nevoie sa il intreb, se stie..dau o naveta de bere, de care vrei tu, daca te tii de Alin 2 km, in linie dreapta..sau 500 m pe urcare Quote Share this post Link to post Share on other sites
manu73 2 Posted November 14, 2015 Pe urcare nu ma ține, pe plat ma bag >:) Hai ca plec la spritz, drum bun mâine Quote Share this post Link to post Share on other sites
acx900 7 Posted November 14, 2015 Multumim, sper sa ne ajute si vremea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hypo 8 Posted November 15, 2015 Nu e nevoie sa il intreb, se stie..dau o naveta de bere, de care vrei tu, daca te tii de Alin 2 km, in linie dreapta..sau 500 m pe urcareDau 2 navete de bere celui care sta in roata mea pe coborare [emoji12] Quote Share this post Link to post Share on other sites
cristilion 61 Posted November 16, 2015 Au asfaltat drumul pe Malu Mare(cel putin pana la Rojiste, mai departe nu stiu). E o super-veste.... dincolo de Rojiste e facut pana la Bechet.... Deci .. deja avem un nou traseu.... si la vara putem sa bagam circuit cu Carna ... Super !!! Dau 2 navete de bere celui care sta in roata mea pe coborare [emoji12] Ma bag eu... chiar daca pierd.. macar bem berea :)) . Nu e nevoie sa il intreb, se stie..dau o naveta de bere, de care vrei tu, daca te tii de Alin 2 km, in linie dreapta..sau 500 m pe urcare Pot sa ma bag si eu :D .... ? Nu va luati dupa el... Alin oricum ne paraseste... asa ca nu conteaza daca va tineti sau nu :) ....Eu as plusa un pic.... cred ca nici Alin nu se tine de voi... la bere :)) . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hypo 8 Posted November 16, 2015 Nu stai in roata mea nu bem bere [emoji24] [emoji24] [emoji24] Quote Share this post Link to post Share on other sites
manu73 2 Posted November 16, 2015 Facem pariu? :)) din atâtea pariuri trebuie sa iasă și bere până la urma :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites