Andrei Supertramp 3 Posted October 12, 2012 400 de km......ai di cucu meu, si al lui evident :)) in alta ordine de idei, in weekend unde mergem? emigram in tarile caldeee Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalin.marancea 15 Posted October 12, 2012 emigram in tarile caldeeeMergem in China, ca si asa e Turu Beijingului, poate ne combinam la aia Quote Share this post Link to post Share on other sites
silemihai 23 Posted October 13, 2012 Bagam un Paris-Roubaix azi ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted October 13, 2012 Eu ma bag la o plimbare cu hidrobicicleta de sosea, cine mai vrea? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrei Supertramp 3 Posted October 13, 2012 Eu ma bag la o plimbare cu hidrobicicleta de sosea, cine mai vrea? azi!?maine ce mai facem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted October 13, 2012 azi!?maine ce mai facem?Cine are hidrobicicleta de munte, putem sa facem catarari pe cascadele din parc. :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrei Supertramp 3 Posted October 13, 2012 iesim maine?postati si voi locul si ora :bici-3: :bici-3: :bici-3: :bici-3: Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalin.marancea 15 Posted October 13, 2012 iesim maine?postati si voi locul si ora :bici-3: :bici-3: :bici-3: :bici-3:As veni si eu pe undeva maine, dar problema cu genunchiu'... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tunarul 279 Posted October 13, 2012 iesim maine?postati si voi locul si ora :bici-3: :bici-3: :bici-3: :bici-3: sa vedem cu o sa fie vremea, pe prognoza vad ca ploua de dimineata. poate bagam o centura daca vremea e capricioasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalin.marancea 15 Posted October 13, 2012 sa vedem cu o sa fie vremea, pe prognoza vad ca ploua de dimineata. poate bagam o centura daca vremea e capricioasa Vedeti cu Ghercestiu' :))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cristilion 61 Posted October 15, 2012 Cine are hidrobicicleta de munte, putem sa facem catarari pe cascadele din parc. :DChiar daca nu am hidrobicicleta :)) va invit maine tot in parc :happydork: :happydork: dar la o alergare :drinking:. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cristilion 61 Posted October 15, 2012 Priviti ce se poate face cu o cursiera :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zonconel 21 Posted October 15, 2012 Nu-i prea normal omu'asta :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted October 15, 2012 Priviti ce se poate face cu o cursiera :)La inceput ma enervasem cand am vazut videoclipul, dar apoi am vazut ca este ajutat de asistentele sale, de aia reuseste sa faca ceea ce face. Daca as avea si eu asa ajutoare as face la fel. :wub: Quote Share this post Link to post Share on other sites
tunarul 279 Posted October 15, 2012 Chiar daca nu am hidrobicicleta :)) va invit maine tot in parc :happydork: :happydork: dar la o alergare :drinking:. sa inteleg ca incepem oficial sezonul de alergat Priviti ce se poate face cu o cursiera :)reclama la pinarello, shimano si wd40 :)) interesant filmulet :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cristilion 61 Posted October 15, 2012 sa inteleg ca incepem oficial sezonul de alergatCorect :drinking: :drinking: ! Maine seara ne intalnim la 8 la intrarea mare in parc..... asta daca nu mergem impreuna :) . Quote Share this post Link to post Share on other sites
silemihai 23 Posted October 15, 2012 Azi iese cineva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
acx900 7 Posted October 15, 2012 Şi totuşi vremea nu e chiar aşa rea, e păcat să ne retragem la hibernarea de pe acum, mâine am chef de o tura, aştept cât mai mulţi doritori, sunt disponibil toată ziua pentru tură, postati aici sau sunaţi-mă (0744619997) Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius fota 29 Posted October 15, 2012 maine 17:30 la helin,e bine? inca nu s-a pus zapada pentru alergat!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted October 15, 2012 Ma bag si eu maine la 17,30 la Helin, daca nu ploua. Quote Share this post Link to post Share on other sites
acx900 7 Posted October 15, 2012 Ma bag si eu maine la 17,30 la Helin, daca nu ploua.Nu va ploua maine, ar fi mai bine la ora 17 sa iesim, dar daca nu puteti voi, e bine si la 17.30 la Helin Quote Share this post Link to post Share on other sites
tunarul 279 Posted October 15, 2012 Azi iese cineva? maine 17:30 la helin,e bine? inca nu s-a pus zapada pentru alergat!!! Ma bag si eu maine la 17,30 la Helin, daca nu ploua. Nu va ploua maine, ar fi mai bine la ora 17 sa iesim, dar daca nu puteti voi, e bine si la 17.30 la Helin se pare ca ati raiat weekendul asta ca n-am iesit la bike :))) sa vezi ce rupem maine lantu Quote Share this post Link to post Share on other sites
cristilion 61 Posted October 16, 2012 Şi totuşi vremea nu e chiar aşa rea, e păcat să ne retragem la hibernarea de pe acum, mâine am chef de o tura, aştept cât mai mulţi doritori, sunt disponibil toată ziua pentru tură, postati aici sau sunaţi-mă (0744619997) maine 17:30 la helin,e bine? inca nu s-a pus zapada pentru alergat!!! Dupa cum stiti mie mi-e imposibil sa ies la ora aia dar.... daca se intampla sa ploua si nu puteti face tura va astept la o fuga :disperat: :disperat: . Quote Share this post Link to post Share on other sites
cicloadi 8 Posted October 16, 2012 17,30 Helin ,e ok ,daca e timp favorabil !!! [-O< Quote Share this post Link to post Share on other sites
wolfy75 10 Posted October 16, 2012 Deci a ramas la ora 17,30 la Helin. Dupa cum stiti mie mi-e imposibil sa ies la ora aia dar.... daca se intampla sa ploua si nu puteti face tura va astept la o fuga :disperat: :disperat: .Dar nu mai bine vii tu la un afterbike la Marco Pantani? Quote Share this post Link to post Share on other sites