Motanu

KELLYS Fan Club

Recommended Posts

Salut! Am văzut in ultima vreme destul de multe biciclete Kellys prin Bucureşti şi cred ca este binevenită înfiinţarea unui fan club. Sunt posesorul unei Kellys Salamander DSC de aproape 2 ani şi mă declar mulţumit de performanţele ei. Aştept opinii şi comentarii de la toţi posesorii de Kellys!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am folosit 2 ani un Salamander disc. Inafara de greutate si de furca si saua din dotare, am fost foarte multumit de ea. Pretul a fost foarte bun comparativ cu Merida sau Cube la aceeasi echipare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da...aşa este...din păcate furca nu a fost o alegere prea inspirată! Nici eu nu sunt mulţumit de felul în care lucrează RST-ul, o bicicletă poate fi corespunzătoare din toate punctele de vedere doar dacă o upgradezi! Dar, per ansamblu, raportul calitate-preţ nu poate fi neglijat! Sper să înlocuiesc RST-ul cât de curând cu ceva performant! Dacă aveţi vreo sugestie, vă mulţumesc anticipat! Spor la pedalat!

post-7660-018443200 1278663924_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va salut. In familie exista un kellys - clipper model 2009. O foloseste socrul meu si cu prima ocazie o sa-i fac o sedinta foto :)

Aceasta este bicicleta - doar combinatia de culori pare sa fie alta:

http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=gb_product&product_id=24714&countries_id=222&countries_name=gb&cat_id=269&subcat_id=275

Bicicleta este superba. Totul functioneaza perfect si este o incantare fiecare tura data cu ea :) De mentionat este doatarea excelenta - deore XT si deore LX.

O sa revin cu poze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Sunt incepator in ale mtb-ului si deocamdata mi-am luat o bicla entry level, Kellys Spider. Nu pot sa spun mare lucru despre ea deoarece inca mi-e teama sa o exploatez la maximum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut...sa readucem la viata topicul: nou posesor de Kellys Madman 50 , 2016. Echipare mai mult decat decenta , raport pret/calitate pare ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.