alex_b 11 Posted September 23, 2010 Salutare Interesanta tura de azi pana la Ghimpati. Multumesc baietilor pentru ca m-au luat cu ei desi m-am prezentat cu un mtb.Pacat ca nu m-am putut tine de grupul fruntas la intoarcere, dar daca s-ar fi tras asa sustinut de la inceput cred ca as fi ajuns cu intarziere si la Ghimpati:)) Abia astept sa mai am ocazia sa mai particip la inca o tura! PS. pt Laurentiu, cand vrei sa dai o tura pe digul de la Mihailesti sa ma contactezi daca ai nevoie de un ghidaj prin zona. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kem 2 Posted September 23, 2010 Salut, De curiozitate, pe la ce ora ati ajuns inapoi la rond ? Eu am trecut pe acolo la 19:03 si nu mai era nimeni - am oprit la un "telefon" in camp dupa ce v-am pierdut si nici nu prea m-am mai omorat cu pedalarea. P.S. ce s-a intamplat cu restul baietilor cu care am plecat din Bucuresti ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bianco 94 Posted September 23, 2010 Aproximativ 18:55. Cu unii dintre ei ne-am intalnit aproape de intrarea in oras si am tinut drept pana la terasa in Tineretului unde ne asteptau alti prieteni sticlisti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathasha 4 Posted September 24, 2010 azi nu iese nimeni Quote Share this post Link to post Share on other sites
krystal82 0 Posted September 24, 2010 Ieri am pierdut tura spre Ghimpati din cauza serviciului. Astazi se mai anunta ceva? Dar sa fim tot asa un grup mai mare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
445 409 Posted September 24, 2010 Dar maine?Ce ziceti de o tura la Sinaia pe biciclete?Sau macar o Crama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
catalinm 103 Posted September 24, 2010 Dar maine?Ce ziceti de o tura la Sinaia pe biciclete?Sau macar o Crama?Mai bine luam trenul pana la Ploiesti sau Cimpina si bagam niste "speciale" prin zona. Stiu niste judetene misto pe care putem sa ajungem pana la Slanic fara sa mergem nici macar un m pe dn1. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pinarelu 97 Posted September 24, 2010 am participat ieri la tura. Am fost placut impresionat de baieti, cu bun simt, fara ifose de mari profesionisti cu cu fair play. Binenteles, in masura in care iti cunosti si recunosti capacitatile. recomand si altor incepatori sa aiba incredere si sa vina intr-o echipa super ok. chiar daca s-a mers intr-un ritm cu care eu nu eram obisnuit, totusi am reusit sa termin tura cu ajutorul lor. Multam fain 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rapsohigh83 870 Posted September 24, 2010 de unde ifose de mari profesionisti ? n-a zis nimeni ca sunt/em profesionisti..cu exceptia la 1 sau 2 restul sunt/em amatori de ci(sti)clism Quote Share this post Link to post Share on other sites
abu_dhaby 13 Posted September 24, 2010 de unde ifose de mari profesionisti ? n-a zis nimeni ca sunt/em profesionisti..cu exceptia la 1 sau 2 restul sunt/em amatori de ci(sti)clism pinarolu: am participat ieri la tura. Am fost placut impresionat de baieti, cu bun simt, fara ifose de mari profesionisti cu cu fair play. Binenteles, in masura in care iti cunosti si recunosti capacitatile. recomand si altor incepatori sa aiba incredere si sa vina intr-o echipa super ok. chiar daca s-a mers intr-un ritm cu care eu nu eram obisnuit, totusi am reusit sa termin tura cu ajutorul lor. Multam fain astea au fost cuvintele lui pentru cei care au fost ieri , ca au lipsit cativa asta e , conteaza ca ne-am inteles si am mers toti lejer :P exact cum se merge la un rulaj ! foarte bine baieti , sa o tineti tot asa ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
rapsohigh83 870 Posted September 24, 2010 Dupa ora 18,ne vedem la terasa ( rulaj sau contratimp in jurul halbei de bere )..Nu se asteapta pe nimeni ! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bianco 94 Posted September 24, 2010 Maine dimineata facem tura Bucuresti - Daia - Frumusani - Bucuresti. Aproximativ 140 km. Intalnirea este la 9.00 in Tineretului (Lic. Sincai) sau la 9.30 pe Sos. Giurgiului la capatul tramvaiului. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pascariu.marius 14 Posted September 25, 2010 Este cineva interesat de o tura pana la Mihailesti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
445 409 Posted September 25, 2010 Fotografii de la tura de azi,Buc-Calugareni-Daia-Baneasa-Greaca-Heresti-Hotarele-Fumusani-Bucuresti (150 km) Maine ne vedem la rond Rahova pt Mihailesti la ora 11:00 O seara buna tuturor! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathasha 4 Posted September 26, 2010 ce fac baietii ,azi iesiti ,cam ploua...am vazut pozele imi pare rau ca nu am fost si eu Quote Share this post Link to post Share on other sites
445 409 Posted September 26, 2010 ce fac baietii ,azi iesiti ,cam ploua...am vazut pozele imi pare rau ca nu am fost si eu Eu sunt hotarat sa ies imediat ce se opreste ploaia si se usuca pe sosea.Tot spre Ghimpati as vrea sa merg sau o a doua varianta ar fi Frumusani. Daca mai sunt doritori,ii rog sa-si anunte prezenta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
turnul 195 Posted September 26, 2010 Eu sunt hotarat sa ies imediat ce se opreste ploaia si se usuca pe sosea.Tot spre Ghimpati as vrea sa merg sau o a doua varianta ar fi Frumusani. Daca mai sunt doritori,ii rog sa-si anunte prezenta. Salut! Pe la unu, daca ploaia nu incepe din nou sise mai usuca, poate ies si eu spre Frumusani Poate imi dau un mes pe iahu mess (Stefanos) Quote Share this post Link to post Share on other sites
CipM 414 Posted September 26, 2010 Norii/ploaia vin dinspre sud cu circa 60 km/h. Ploaia s-a oprit la Ruse la 10:30 => in Buc se va opri la ~ 11:15. O sa mai fie nori pt ca se formeaza in mod continuu pe tarmul grecesc la E de insula Thassos, vezi http://www.sat24.com/Region.aspx?country=eu&sat=ir&type=loop. Mai arunca un ochi inainte de a pleca pe radar-ul bulgaresc ca sa stii daca o sa mai vina ceva ploaie - http://www.bgweather.net/BGWN/wxradar-brdcap.php - update din ora in ora, cu 5-10 min inainte de fix. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathasha 4 Posted September 26, 2010 cred ca o lasam pe maine dimineata Quote Share this post Link to post Share on other sites
CipM 414 Posted September 26, 2010 Iar a inceput sa ploua la Ruse. E a treia oara cand se opreste si reincepe sa ploua. Astazi conditiile de pricipitatii sunt la limita, e cam greu de anticipat ploaia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted September 26, 2010 Maine ies cam 80-100 de km spre Ploiesti sau Caldarusani. La 8.30 in rond la Piata Romana (ASE) sau trec pe la 8.40 la Arcul de Triumf. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathasha 4 Posted September 27, 2010 azi la rond vine cineva Quote Share this post Link to post Share on other sites
nathasha 4 Posted September 27, 2010 am vb bianco si gabi ,la rond la ora 16 30 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kem 2 Posted September 27, 2010 am vb bianco si gabi ,la rond la ora 16 30 Nu bagati si voi o ora mai rezonabila ca sa ne intoarcem pe lumina in Bucuresti ? Nu de alta dar eu mai am de mers inca vreo 45 de minute de la Rond pana acasa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bianco 94 Posted September 27, 2010 La rond rahova 16.30. S-au mai anuntat si alti participanti. Ajungem pe lumina inapoi. Quote Share this post Link to post Share on other sites