danipasager 32 Posted September 23, 2012 E pacat ca atata timp cat mai e cald afara sa facem Mihailesti. Avem timp toata iarna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danipasager 32 Posted September 23, 2012 La Gruiu am fost in jur de 20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Colnago PR82 86 Posted September 23, 2012 Intoarcerea de la Gruiu astazi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sergiones 21 Posted September 24, 2012 pt. tura de maine la munte as vrea sa stiu cine se mai inscrie sa stim cate masini luam...se pleaca la ora 7.00 de la arc...inscrisi -danipasager.-adicolnago-mariusbianchi-emanuel-si sergiu...pt detalii la tel. 0722544962 Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuy_cg 92 Posted September 24, 2012 Companie puternica. Care e traseul? Quote Share this post Link to post Share on other sites
marius bianchi 1 Posted September 24, 2012 Alegem în maşină Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bianco 94 Posted September 24, 2012 De la ora 7 ?!!!! Mi se pare groaznic. Vorbisem cu Marius de 7.30 dar as propune 8 ca sa ne trezim la o ora cat de cat civilizata, nu cu noaptea in cap. O varianta ar fi: Provita-Adunati-Breaza-Sinaia-Dichiu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,569 Posted September 24, 2012 Care e treaba cu roiurile interminabile de musculite din zona de est a Bucurestiului? E ceva de sezon? E ceva de sezon si specific locului (lacuri&balti&paduri)? Am facut ieri o tura Buc -Cernica - Tanganu - Budesti- Gruiu-Popesti Leordeni - Buc si de la Tanganu la intrarea in Bucuresti nu faceam altceva din 2 in 2 minute decat sa ma scutur de musculite. Cred ca au fost sute de mii, milioane, unele roiuri se intindeau pe 30-50m. Pacat de traseul cu trafic lejer si asfalt foarte bun, cel putin pentru prima jumatate. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,727 Posted September 24, 2012 Și-n vest a fost la fel :) Se auzea răpăiala de la impactul cu casca și ochelarii de numa-numa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
thor66six 454 Posted September 24, 2012 Care e treaba cu roiurile interminabile de musculite din zona de est a Bucurestiului? E ceva de sezon? E ceva de sezon si specific locului (lacuri&balti&paduri)? Am facut ieri o tura Buc -Cernica - Tanganu - Budesti- Gruiu-Popesti Leordeni - Buc si de la Tanganu la intrarea in Bucuresti nu faceam altceva din 2 in 2 minute decat sa ma scutur de musculite. Cred ca au fost sute de mii, milioane, unele roiuri se intindeau pe 30-50m. Pacat de traseul cu trafic lejer si asfalt foarte bun, cel putin pentru prima jumatate.Da am patit si eu acelasi lucru, sambata trecuta pe ruta, Dascalu-Stefanesti-Afumati-Branesti. Ingrozitor nici nu puteam sa respir cu gura deschisa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
.cris. 20 Posted September 24, 2012 Da, am fost si eu ieri pe la Pipera - Dimieni -Moara Vlasiei .. eram plin de muste, am mai adus si acasa :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FFlorin 41 Posted September 24, 2012 A iesit vinul si au iesit si betivii (musculitele) la tescovina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bianco 94 Posted September 24, 2012 Pentru tura la munte de maine s-a stabilit plecarea la ora 8 de la Arc. Suntem 6 persoane momentan, ar mai fi 1-2 locuri in duba la danipasager. Cel mai probabil traseu: Provita - Adunati - Breaza - Sinaia - Dichiu ~ 120 km, diferenta de nivel ~ 2300m Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted September 24, 2012 Eu maine nu pot sa imi iau liber asa ca o sa imi iau Miercuri sau Joi. E cineva interesat de o tura asemanatoare pentru Miercuri sau Joi? Sau poate chiar un Rucar-Bran. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sergiones 21 Posted September 24, 2012 joi ma inscriu pt. Rucar -Bran da vb miercuri poate ne adunam macar 4 insi sa mergem cu masina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sergiones 21 Posted September 24, 2012 a cu masina pana in Comarnic Quote Share this post Link to post Share on other sites
danipasager 32 Posted September 24, 2012 Pentru maine, ramane ora 8.00 la Arc. Mai sunt 2 locuri libere in masina. Daca suntem mai multi de 8, mai luam o masina. Curaj!!! Inscrierea nu costa, doar deplasarea dus-intors in jur de 20 ron Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cristian_C 86 Posted September 24, 2012 Pentru maine, ramane ora 8.00 la Arc. Mai sunt 2 locuri libere in masina. Daca suntem mai multi de 8, mai luam o masina. Curaj!!! Inscrierea nu costa, doar deplasarea dus-intors in jur de 20 ron Mai venim trei baieti miine la 8:00 la Arc: eu, Kem si Iashido; venim cu alta masina pentru ca nu mai incapem la Dani. Iashido are si o alta propunere de traseu pe care o discutam miine dimineata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sergiones 21 Posted September 24, 2012 il lasam pe basso sa ne faca o surpriza la 8.00 la arc? haiiii Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuy_cg 92 Posted September 25, 2012 Eu maine nu pot sa imi iau liber asa ca o sa imi iau Miercuri sau Joi. E cineva interesat de o tura asemanatoare pentru Miercuri sau Joi? Sau poate chiar un Rucar-Bran. Maine vreau sa merg la o tura, dar mai in subcarpati, de la 1000m mi se pare cam racorica si imi place sa stau la maneca scurta :) Planuiesc sa incep din Campina. Sotrile, Paltinu, Secaria, Comarnic, dn1 pana la Nistoresti, Sotrile, Campina. Un pic cam mult de urcat pentru tura scurtuta, stiu, dar sunt usor de convins la o alta ruta in zona. Am un loc liber in masina si un suport diponibil pe masina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted September 25, 2012 Salut, momentan la Sinaia 1500 sunt 20 de grade la umbra(confortabil cu tricou). Am vorbit cu George(Chibrit pe forum) si vrem sa facem o tura in zona Rucar-Bran(masina pana in Predeal). Problema este ca si el are tot un suport disponibil . Poate reusim sa mergem cumva toti 3 cu aceeasi masina. Si noi vrem sa facem tot multe urcari(Ciocanu+Cheile Gradistei) asa ca nu ne speriem :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuy_cg 92 Posted September 25, 2012 Salut, momentan la Sinaia 1500 sunt 20 de grade la umbra(confortabil cu tricou). Am vorbit cu George(Chibrit pe forum) si vrem sa facem o tura in zona Rucar-Bran(masina pana in Predeal). Problema este ca si el are tot un suport disponibil . Poate reusim sa mergem cumva toti 3 cu aceeasi masina. Si noi vrem sa facem tot multe urcari(Ciocanu+Cheile Gradistei) asa ca nu ne speriem :D Maine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chibrit 51 Posted September 25, 2012 Da. Plecare maine dimineata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuy_cg 92 Posted September 25, 2012 Da. Plecare maine dimineata. Da, dar Predealul ala tare mai e departe... Pana ma intorc e seara deja... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ViorelCapruciu 252 Posted September 25, 2012 Da, dar Predealul ala tare mai e departe... Pana ma intorc e seara deja... Daca predealul e prea departe, poate ai vreo propunere de tura prin imprejurimi pentru maine, sunt amator. Quote Share this post Link to post Share on other sites