LIMAX 57 Posted June 16, 2016 Sambata la Otopeni, nea Mircea Romascanu organizeaza mare concurs cu participare libera. Hai, din respect pentru cine a fost sa mergem si noi... Se fac inscrieri si atunci, dimineata, dar trebuie sa ajungem mai devreme un pic...Deja s-au inscris foarte multi participanti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert-ionut 0 Posted June 16, 2016 unde ne putem inscrie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rapsohigh83 873 Posted June 17, 2016 Care esti disponibil pentru o urcare la Balea Lac dinspre Cartisoara ? Pentru ziua de duminica...eventual ajungem de sambata in zona prin Sinaia-Poiana Marului-Sercaia-Cartisoara Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted June 17, 2016 Pentru maine de dimineata o tura de 100-120km pe langa Bucuresti? Plecare pe la ora 8? Quote Share this post Link to post Share on other sites
octav 317 Posted June 17, 2016 Ramane la 8:00 la arc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sergiones 21 Posted June 17, 2016 Si cu mine santem 2 la arc Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad29 30 Posted June 19, 2016 Pt luni o tura lejera? Ca de prima zi de weekend :)) ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
EntziGut 0 Posted June 19, 2016 Pt luni o tura lejera? Ca de prima zi de weekend :)) ?Salut ! La ce ora? Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad29 30 Posted June 19, 2016 Cred ca ramane la ora 10 la Arc pt un Tds lung. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EntziGut 0 Posted June 19, 2016 Cred ca ramane la ora 10 la Arc pt un Tds lung.La 10 sunt acolo! [emoji1]Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlad29 30 Posted June 21, 2016 Pt astazi, marti, un Tartasesti(cu intoarcere prin Sabareni/Joita) cu plecare de la Mol Chibrit la 18.45 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
manolea21 51 Posted June 21, 2016 Mâine, miercuri cine vrea sa scape de canicula, facem o clasica de Piatra Arsa. Sunt 2 locuri libere, plecare de la berăria H la ora 8:50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihai C. 6 Posted June 24, 2016 Sambata, 25 Iunie, facem clasica de Campina - Sotrile - Paltinu - Valea Doftanei - Secaria - Comarnic - Sotrile - Campina. Diferența totală de nivel, aprox 1900 m. Plecare la 11 din Campina. Oricine e binevenit. Pentru detalii, nu ezitați :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fane Deraior 165 Posted June 24, 2016 Sambata, 25 Iunie, facem clasica de Campina - Sotrile - Paltinu - Valea Doftanei - Secaria - Comarnic - Sotrile - Campina. Diferența totală de nivel, aprox 1900 m. Plecare la 11 din Campina. Oricine e binevenit. Pentru detalii, nu ezitați :) Prezent! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cristian_C 86 Posted June 24, 2016 Sambata, 25 Iunie, facem clasica de Campina - Sotrile - Paltinu - Valea Doftanei - Secaria - Comarnic - Sotrile - Campina. Diferența totală de nivel, aprox 1900 m. Plecare la 11 din Campina. Oricine e binevenit. Pentru detalii, nu ezitați :) Hi, Cum se mai prezinta soseaua pe traseul Paltinu-Secaria-Comarnic? S-a asfaltat coborirea de la Secaria la Comarnic? Multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihai C. 6 Posted June 24, 2016 Hi, Cum se mai prezinta soseaua pe traseul Paltinu-Secaria-Comarnic? S-a asfaltat coborirea de la Secaria la Comarnic? Multumesc Salut, se merge foarte bine. Eu am fost de 2 ori anul asta deja. O dată în iarna, o dată în primăvară. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fane Deraior 165 Posted June 24, 2016 Hi, Cum se mai prezinta soseaua pe traseul Paltinu-Secaria-Comarnic? S-a asfaltat coborirea de la Secaria la Comarnic? Multumesc Oricum o sa urcam din Comarnic spre Secaria Quote Share this post Link to post Share on other sites
manolea21 51 Posted June 24, 2016 Oricum o sa urcam din Comarnic spre SecariaVin si eu, plecare de la gara la 8.50? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fane Deraior 165 Posted June 24, 2016 Dap. Regiotrans ca saptamana trecuta Sent from my LG-H815 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
manolea21 51 Posted June 24, 2016 Ok, ne vedem acolo :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tullio 74 Posted June 24, 2016 TDS, ora 19:00, intalnire la Arc, eu si Marius (Ducati), medie 31-33km/h. Va asteptam. Later edit: Prognoza arata 83% ploaie la ora 20:00, iar de fereastra mea chiar pare ca vine furtuna, asa ca ramane sa reconfirmam in jur de 18-18.30. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kskdoru 76 Posted June 24, 2016 Maine are cineva chef de o sauna gratuita pe langa Bucuresti? ???? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
igabi 8 Posted June 24, 2016 Sambata, 25 Iunie, facem clasica de Campina - Sotrile - Paltinu - Valea Doftanei - Secaria - Comarnic - Sotrile - Campina. Diferența totală de nivel, aprox 1900 m. Plecare la 11 din Campina. Oricine e binevenit. Pentru detalii, nu ezitați :) Unde in Campina va intalniti la 11 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihai C. 6 Posted June 24, 2016 Unde in Campina va intalniti la 11 ?Ne întâlnim în gara la Câmpina, la 10.40. Dacă vrei, iti las pe privat și numărul de telefon, dar nu ai cum sa ne ratezi acolo :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
igabi 8 Posted June 24, 2016 Noi venim cu masina, te rog lasa-mi un nr de telefon. Quote Share this post Link to post Share on other sites