Sign in to follow this  
Guest

Sram X9 2007

Recommended Posts

Guest

Primele imagini ale noului sistem Sram X9 sunt online. Prea multe descrieri insa nu exista. X9 va fi in 2007 grupa ce doreste concurenta cu Shimano Xt. Diferentele in functionalitate, fiabilitate si greutate sunt, dupa cum spun primele zvonuri, minime. Manetele Trigger sunt concepute dupa un sistem total nou, si contin numai piese din aluminiu, ele putand fi demontate pana la ultimul arc si remontate fara greutati. Sram promite un sistem lipsit de joc si un feeling al schimbarii vitezelor unic pana acum. Grupa va apare anul acesta in Aprilie la Sea Otter Classic in America, si apoi in septembrie in magazine.

Imagine postată

Imagine postată

Share this post


Link to post
Share on other sites

arata ele bine ... dar nu sunt impresionat ... eu tot shimano o sa aleg ... trnasmisia shimano e mai buna dupa umila mea parere decat sram ... shimano schimba mai finutz, mai bine, pe noroi se comporta mult mai bine decat sram. .... un regim de concurs vb ....

ca si cu skareb ... daca nu sunt sponsorizat eu in asa ceva nu investesc ... am eu pticii mei pe creier ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

... am eu piticii mei pe creier ....

Imagine postată

cine nu-i are :?: dar cine o are si pe gagica. Vrem sa o vedem si pe gagica, unde-i Alba ca zapada http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Ce imi place la Sram este ca are ceva ce spune super tehnica si cablul cum intra in schimbator fara bucla. Ce nu-mi place sunt dimensiunile uriase si schimbatoarele imense. Il pui pe langa un xtr de 93-94-95, este Goliat pe langa David. :wink:. La forma, ca in industrie este invers.

si cam asa va arata Sram X0, in Gold

Imagine postată

Share this post


Link to post
Share on other sites

arata bine ... dar asta nu m-ar face sa renuntz la shimano pt sram ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am un XT 2006 si nu-l dau pe nimic.Ieri am fost la o tura cu un prieten si am vazut cum um SRAM X-9 s-a indoit MULT PREA USOR ZIC EU.

Or fi XT-urile mai grele dar sunt fiabile , si la anduranta cred ca depasesc si XTR care sunt la nivel de competitie si prea multi se plang ca fac jocuri.Si dupa cum ati spus daca esti sponsorizat merita daca nu pas.Peace

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this