Sign in to follow this  
Marian01

Ma poate ajuta cineva cu o comanda?

Recommended Posts

Pai in primul rand ai putea incepe cu un email in care sa-i intrebi daca livreaza in Romania. Asta in cazul in care ai un card bancar ce permite plati online si este acceptat de ei.

E posibil sa nu merite sa iei din state, cu toata reducerea spectaculoasa, datorita costurilor de transport si taxe vamale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum farul ala e o jucarie, am unul in sertar, am lanterne de 20 de lei care vad mai bine, si s-a rupt si prinderea aia idioata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut!eu am comandat de pe www.nasbar.com si intr-adevar au reduceri extraordinare,plus ca in perioada asta se mai aplica si o reducere suplimentara de 20% pentru un singur articol ...ideea este ca nu am comandat de unul singur ci prin intermediul unui intermediar...el poate coamanda f usor pt ca are un prieten acolo in sua care comanda orice de pe site-urile din sua si cand are o comanda il suna...baiatul acesta are cam urmatoarea formula de calcul:introduci in cart produsul,introduci codul cu reducerea si rezulta pretul final al produsului...dupa ce ai obtinut pretul final se mai adauga shipingul care stiu ca e 8 $,adica transportul de pe site la acel prieten al lui din sua plus sales tax daca se percep dar eu stiu ca nu se percep pe acel site...din acest pret final,adica pretul produsului cu shiping omul isi percepe un comision de 10%,plus un tarif de 10$/kg-transportul din sua pana in bucuresti...uite iti fac si calculul in sine la produsul tau:pretul pe site e 25 $ iar cu reducerea de 20% ajunge 20$ plus 7 $ shipingul ajunge 27 $,din astia calculeaza omu comisionul lui adica 2,7 $ hai rotunjit 3 $ deci 27+3=30$,la care se mai adauga transportul in romania,aici cum te intelegi tu cu omu nu ma pot pronunta...daca crezi ca renteaza poti sa ma suni sa-ti dau nr. de tel al intermediarului...eu am comandat de vreo 10 ori produse din sua prin intermediul lui,omu e din bistrita,insurat si f serios...nr meu de tel este 0742 542073-ilie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this