Kristi 113 Posted September 24, 2009 Un pic de offtopic: YouTube - Hitler angry over the state of 29ers in the World Cup Quote Share this post Link to post Share on other sites
mircescu 6 Posted September 24, 2009 Un pic de offtopicsi mai mult offtopic... :)) pe acest segment de film s-au facut multe adaptari (cu referire la amstrong, la sram, etc) dar nu vad nimic amuzant :). filmul merita vazut asa cum este fiindca este realizat foarte bine si cred ca ar impresiona mai mult. p.s. nu neg informatia care se prezinta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kathar 38 Posted October 13, 2009 oarecum legat de topic (29ere): stie cineva unde pot gasi camere 700c x 52 ? Evident, am nevoie de ele pt 29er-ul propriu (cauciucul are balon de 2.25), caruia tocmai i-am ciuruit 3 camere intr-o tura cu multi-multi spini. Multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alex.burlacu 839 Posted October 13, 2009 oarecum legat de topic (29ere): stie cineva unde pot gasi camere 700c x 52 ? Evident, am nevoie de ele pt 29er-ul propriu (cauciucul are balon de 2.25), caruia tocmai i-am ciuruit 3 camere intr-o tura cu multi-multi spini. Multumesc. Salut, pana acuma eu am gasit la astia..WTB Presta 700c x 52/47 Tube 29 Chiar ma uitam sa imi iau si eu... daca comanzi, poate ne combinam sa iesim cu transportul mai ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
kathar 38 Posted October 13, 2009 exact camerele astea le-am avut si eu pana acum... le luasem de la Sportbikecenter din Bucuresti... Insa s-a schimbat proprietarul magazinului, si din pacate se pare ca nu mai aduc WTB. alte surse mai stiti, eventual din RO ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lysergo 29 Posted October 13, 2009 merge orice camera de 26 daca peretele nu e prea gros. eu folosesc ce imi cade in mana, daca e facuta macar pentru un cauciuc de 47. pana acum singura care nu a vrut sa se intinda destul a fost una dual ply de DH. pana am bagat destul aer ca sa se lungeasca, a devenit asa de mare ca nu mai puteam pune cauciucul pe janta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
100%vegetarian 170 Posted October 31, 2009 @algis Yours sau de pe net? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Algis 0 Posted October 31, 2009 @% mine Shot with Digimax A400 at 2009-09-06 Quote Share this post Link to post Share on other sites
100%vegetarian 170 Posted October 31, 2009 @algis mmm... salsa mamasita ... o stiu de pe alte forumuri. misto! ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Algis 0 Posted October 31, 2009 Ce sa zic, am cautat-o mult, am asteptat-o mult, iar de acum forja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gottwood 15 Posted November 1, 2009 Mda, arata foarte bine. Atat de bine incat as trece peste denumirea stupida (din pct meu de vedere). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Algis 0 Posted November 1, 2009 Mda, din unele puncte de vedere... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gottwood 15 Posted November 1, 2009 Daca tot ai adus-o in discutie, poti sa zici una-alta despre bicla? Cat a costat, de unde ai luat-o, echiparea... ce-o sa faci cu ea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lysergo 29 Posted February 1, 2011 Cred ca ar fi timpul sa oficializam miscarea 29er cu un fan club unde sa tinem separat pozele cu bike-urile.La topicul existent deja nu prea se mai posteaza, ar fi bine sa ramana pentru intrebari si chestii mai generale.Ok incep eu :) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kristi 113 Posted February 9, 2011 Al meu, pregatit de iernat :rolleyes: 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
omu_razboiului 9 Posted February 22, 2011 (edited) Salutare tuturor fanilor de mecanisme cu doua roti, fie ele si supradimensionate. Ei eu va voi plictisi nitel spunandu-va si povestea 29erului meu. Deci prin Septembrie 2010, ma gandesc sa imi vand Merida Matts 40v pentru a-mi lua un trekking, care sa fie mai multi-teren si sa aiba roti mai mari. Cautand de zor imi aduc aminte ca citisem tot aici despre ceva care se numea 29. Reiau lectura si decid intr-o milisecunda: ma voi logodi cu un 29er. Dupa ce fac rost de bani, incep sapaturile. In fine gasesc la Playbike un Gary Fisher Mamaba si cu ceva reducere. Incep schimburi de mailuri in legatura cu diverse aspecte, si a treia zi dau un telefon sa le spun ca trag o fuga la brasov.Amabil domnul de la celalat capat al firului imi spune ca tocmai s-a vandut in urma cu cateva ore. Sincer nu am mai patit asa ceva la un lucru atat de important. Caut la restul de magazine din Romania, nu avea nimeni In depresie psihotica, incep cu slabe sperante sa caut prin strainatate. Dupa diverse cautari si telefoane cu duiumul gasesc ceva in Austria. Pretul era mai mult decat atractiv, iar transportul (30 euro) inclus. Am comandat-o si pana a sosit am tot taiat datele din calendar ca in Tom Si Jerry. Cand a sosit si am despachetat-o m-am simtit de parca s-ar fi nascut cineva. Era maiastra. Sosise modelul 2011 la 35.000.000 Specificatiile le gasiti pe trek.com la rubrica Gary Fisher collection Am mai modificat-o putin cu: Deraior spate Shimano SLX (stock: SRAM X7) Shiftere LX (Stock: SRAM X4) Angrenaj Deore (stock Shimano Alivio) Grup pinioane Deore (stoc sram 860 parca) Aripi sks Urmeaza sa ii schimb franele cu unele hidraulice (desi la inceput nu am vrut) Va urez si voua sa va bucurati de 29erele voastre si sa va aduca satisfactie. Edited February 22, 2011 by LucianTheOne 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kathar 38 Posted February 22, 2011 @Kristi, 29er-ul meu GF Paragon zace pe acelasi tip de trainer pe post de suport de iarna ;) de curiozitate: ce sa ai pe Niner ? @omu_razboiului: sa-ti traiasca Fisherul, bine-ai venit in club. Quote Share this post Link to post Share on other sites
omu_razboiului 9 Posted February 22, 2011 iti multumesc de urari Kathar, si multi KM in continuare. De la Kristi m-ar interesa sa stiu ce mansoane are.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pinkbike 1,682 Posted February 22, 2011 ergon gx1? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kristi 113 Posted March 2, 2011 @kathar: seaua este Selle Italia MaxFlite GelFlow (cam cea mai lata de pe la ei, decenta la pantaloni fara bazon, cu bazon e OK, dar asta depinde mult de posteriorul din dotare, si al meu e maaaare). Si la mine trainerul e mai mult de suport... @omu_razboiului: Sa-l calaresti sanatos! Mansoanele sunt exact cum zice pinkbike, Ergon GX1, dar acu' sunt in debara, nu m-am inteles cu ele... fara manusi sunt confortabile, cu manusi, nu. Poate si manusile sunt de vina, sunt cu "padding" de gel, si cam vechiute. Acu' am ESI Chunky, dar nu le-am scos afara inca... mi-e tare lene sa pun inapoi pe spate cauciucul pe tubeless, astept primavara... cea mai buna solutie ar fi o roata spate dedicata trainerului. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lysergo 29 Posted June 2, 2011 Noua jucarie B-) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted June 2, 2011 Arata bestial, cadrul este de pe ebay, alea taiwan sau de unde l-ai luat ?! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lysergo 29 Posted June 2, 2011 Da, cadrul e din aproximativ aceeasi sursa ca al lui maus... www.gotobike.com.cn E clona dupa Stumpjumper S-works 29er... probabil facut sub acelasi acoperis, dar fara stickerele care urca pretu cu 2000 dolari http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted June 2, 2011 De ce nu ai optat pentru furca aia fixa, ai fi avut cardul+furca la 1700gr. !!! :blink: Ansablul ar fi fost suficient de elastic si poate cu gume de 2.2 scoteai un bike de 9kg. :) LE: stickere scumpe bai nene ! http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites