Sign in to follow this  
addrian

Recomandare sea copii

Recommended Posts

Imi puteti face o recomandare pentru o sea buna, cu gel, pentru o fata de 10 ani ? Piesele pentru copii nu se gasesc usor, iar in cazul asta, nu stiu dupa ce modele sa ma uit. Este pentru un MTB cu roti de 24 inch, pustoaica e inalta pentru varsta ei, e cam cea mai inalta din clasa.

O sa vin cu ea la BikeFest Comana (daca nu ploua, atunci vin doar eu) si la intalnirea din August.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ia o sea de adult, nu e diferenta mare de dimensiuni. Au in Decathlon sea cu gel decenta pe la 65 de lei (atat am dat pe una in vara trecuta) si nu e prea mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problema este ca dimensiunile la copii sunt altele, si saua normala o deranjeaza. Am mai colindat magazinele de biciclete, ar fi o varianta sa pun peste saua ce o are acum o husa cu gel, pentru ca aceea se poate strange si se muleaza (teoretic) pe saua existenta (care e evident mai mica decat una de adulti).

Trebuie sa iau un agrenaj cu foi detasabile si o sa buna pentru fata mea, prin urmare o sa iau la rand magazinele de biciclete ce vand marci care au si biciclete de copii in gama (cum ar fi Cube, Felt, etc).

Teoretic componentele respective - angrenaj si sa - ar trebui sa poata fi comandate si ca piese separate - daca cumperi spre exemplu o bicicleta de copii si piesele respective se strica, trebuie sa poti cumpara altele de acolo - problema este ca vanzatorii nu sunt deloc cooperanti pe aceasta tema. Trebuie sa insist mai mult....

La angrenaj exista mai multe solutii, se poate folosi unul normal la care se bucseaza la lungimea dorita a bratului un alt filet - s-a mai discutat. Dar la sa nu prea ai multe variante.

Am pus intrebarea aici pentru ca sunt convins ca mai au si alti problema asta, eram curios cum au rezolvat-o.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Husa cu gel e destul de mare, face o sea normala de adult si mai mare (si mai lata), daca o deranjeaza o sea atunci una cu husa e si mai rea. Dar seile de copii sunt apropiate ca dimensiuni de cele de adulti, chiar sunt mai mari decat multe sei sportive de le vezi pe unele biciclete.

Piese de Cube Kid nu cred ca gasesti de cumparat, daca ar fi asa ceva as cumpara si eu un cadru maine :) Dar piese generice de biciclete de copii se gasesc: roti, camere si cauciucuri de 20 sau 24 se gasesc la unele magazine (playbike, bike24), angrenaje am mai vazut undeva (nu tin minte) cu brat de 140 sau 130mm, restul sunt in general cam aceleasi piese. Nu am vazut cadre si nici angrenaje cu foi detasabile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saua de acum o deranjeaza ca e tare si nu are forma potrivita, dar este pentru copii. Mare pentru ea este o sa de adulti.

Am vazut cateva huse facute pentru o sa ingusta, care au gel doar in partea superioara. Am sa iau saua dupa mine si sa probez cum pica husa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate ar ajuta niste pantaloni cu bazon (daca nu are deja).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate iti este de ajutor.

Se poate achizitiona online si o primesti pana incepe sa mearga sezonul asta.

http://www.parkersofbolton.co.uk/p-1016-new-avenir-girls-comfort-padded-saddle.aspx

Multumesc de link. Nu am card cu care sa fac plati online, dar voiam sa imi fac oricum ... o sa il fac si cam asta ar fi solutia, sa cumpar de pe internet.

Le-am scris sa vad daca pot livra in Romania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this