Sign in to follow this  
verdebiciclete

Descopera Timisoara - 20 martie 2011

Recommended Posts

“Descopera Timisoara” este o competitie organizata de Fundatia Bega in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete” si de catre Clubul Sportiv Gratzu, in cadrul Campionatului National de Sport ”Cupa Cetatilor”. Competitie sportiva pe echipe pe biciclete, “Descopera Timisoara” este menita sa-i determine pe utilizatorii bicicletei sa isi cunoasca mai bine orasul in care locuiesc, sa faca miscare si sa foloseasca bicicleta in scop turistic, sportiv, recreational si ca mijloc de deplasare mai sanatos si mai curat. Scopul nostru este de a promova si de a cunoaste orasul prin evidentierea atractiilor turistice ale Timisoarei, de a incuraja cetatenii sa utilizeze bicicleta si de a promova sportul in masa.

Competitia se va desfasura in data de 20 martie 2011, pe parcursul a trei ore. In prealabil, echipele compuse din 3 membri se vor putea inscrie pe site-urile: www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro pana in data de 15 martie 2011. Inscrieri vor avea loc si la fata locului, incepand cu ora 9:00, la Casa Verde pentru Biciclete.

Se va da startul la ora 12:00, fiecare echipa tragand la sorti primul punct obligatoriu pe care va trebui sa il descopere. Vor exista in total 40 de obiective in Timisoara, insemnate pe harta primita la inscriere si dotate cu puncte de control. 35 dintre acestea sunt notate cu 1 punct, iar punctele bonus vor fi oferite pentru 5 obiective mai speciale. In punctele de control vor fi amplasati arbitri in tricou “Verde pentru Biciclete”, care vor valida fisa echipelor, conform Regulamentului de Participare.

Premiile oferite sunt:

Locul 1 : un CEC in valoare de 300 euro, tricou VPB, cupa si diploma

Locul 2 : un CEC in valoare de 200 euro, tricou VPB, cupa si diploma

Locul 3 : un CEC in valoare de 100 euro, tricou VPB, cupa si diploma

Cel mai tanar participant : tricou VPB, cupa si diploma

Cel mai varstnic participant : tricou VPB, cupa si diploma

Acest concurs se afla la cea de-a doua editie, prima editie avand loc in 28 martie 2010 si a fost primul concurs de acest tip organizat in Timisoara. Pentru ca prima editie s-a bucurat de o participare numeroasa (62 de echipe, 186 participanti), am decis sa le oferim inca o data doritorilor posibilitatea de a-si descoperi orasul pe bicicleta.

Va invitam sa intrati in competitia “Descopera Timisoara”. Pentru a citi Regulamentul de participare si pentru a afla mai multe detalii, vizitati www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Status Pimp, tion.ro, timisoreni.ro, Agenda, agenda.ro si Timis Expres.

post-3066-0-47871700-1298327365_thumb.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca este cineva care vrea sa participe si nu are deja echipa sa ma ia si pe mine in calcul. Poate reusim sa formam una.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As veni eu, dar nu am o parere buna despre organizare, am vazut cum sta treaba la "cupa cetatilor " anul trecut. Esti mai castigat daca iesi la o tura. Noi vrem sa facem un traseu in 2-3 saptamani, daca se mai usuca putin, in jud Arad, pe la Siria~45km total sau pe langa Lipova - lacul Taut~60km, poate mai intereseaza pe cineva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this