ovidiu

24.06.2007 - Hermannstadt Bike

Recommended Posts

Nu prea sunt competitii de sosea pt amatori in tara asa ca organizam noi unul http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Va astept Duminica la Sibiu si pe cei care participati la maratonul de la Medias.

Va fi o competitie de amatori in care se poate participa pe orice tip de bicicleta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cine merge cu trenul ,poate ne vedem la gara , eu as vrea sa plec cu Rapidul de 23:43 ajunge la 05:02 , durata cinci ore si douazeci (la cusete).

Stie cineva la ce ora incepe concursul , pana la cat tine , cat e inscrierea , se da tricou , si celelalte conditii ? Aici au doctor pe parcurs ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari pentru ca ati reusit totusi sa organizati concursul, in ciuda piedicilor militiei. De nu stiu cate ori imbuibatii astia jegosi au reusit sa puna bete in roate entuziastilor care se luptau, aproape ca si cavalerul tristei figuri, pentru o cauza ratata din start. Sper totusi ca, incet-incet, lucrurile sa se amelioreze din aceasta privinta si sa avem si noi mai multe concursuri, preferabil in afara oraselor. M-am plictisit de traseele de 5-10 km, unde se aduna 80-100 de ciclisti (cursiere & mtb laolalta si se calca in roti). Ciclistii saracii nu au nici o vina, incearca si ei sa participe la putinele concursuri care le sunt dedicate, insa in asemenea cazuri, riscul de accident e destul de ridicat.

De exemplu, in Timisoara se desfasura, cu destul succes, cred ca de vreo 4 ani deja, un concurs de triatlon. Veneau nu numai participanti din Romania, ci si din strainatate. Ei bine, anul acesta va trebui sa se renunte la proba de ciclism, pentru ca mariile lor militienii nu au chef sa opreasca circulatia pt. 2 ore intr-o zi de duminica. Nu pot sa exprim aici dragostea pe care le-o port.

Si tot in Timisoara, la Crosul Firmelor, pe o distanta ridicola de 4 kilometri, militia nu a fost in stare sa pastreze soseaua "curata", in ciuda faptului ca toata competitia a durat 15 minute si s-a desfasurat duminica la 10 dimineata. Ba mai mult, masina militiei circula la 15 metri in fata "evadatilor", incurcandu-ne mai mult in loc sa ne protejeze. La un moment dat, s-a postat exact pe un culoar liber, la ultima intersectie inainte de sosire, cand rulam cu peste 40 la ora. In momentul ala nimeni nu s-a mai gandit cum sa faca sa castige cursa, ci cum sa ocoleasca masinile postate in mijlocul intersectiei. Din fericire, nimeni nu a cazut, dar a fost mega penibil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da, las' cai bine si locu 3, sa vina doar prajiturile de la cofetarie :D :D :D :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu imi iau cursiera si sunt extrem de fericit ptr ca iubesc ciclismul, problema: cu cine merg? mai sunt oameni ca mine in tm? daca sunt m-ar lua si pe mine cu ei in trasee de sossea?...astept un raspuns .:D Thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu imi iau cursiera si sunt extrem de fericit ptr ca iubesc ciclismul, problema: cu cine merg? mai sunt oameni ca mine in tm? daca sunt m-ar lua si pe mine cu ei in trasee de sossea?...astept un raspuns .:-bd Thanx

Te gasesc ei ... Citeste forumul regional :((

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.