ordinaru 30 Posted May 9, 2011 salut, intentionez sa vin la vara, cu cativa prieteni pentru vreo cateva zile prin cluj m-am interesat de niste preturi mai ieftine, ca pentru studenti pe la hosteluri am gasit ceva mai ieftin la hostel transylvania la vreo 47 lei/noapte in camera de 8 persoane voi care sunteti prin cluj, ce mi-ati recomanda? m-ar interesa sa fie ceva cat de cat ieftin multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
gicusv 24 Posted May 25, 2011 incearca la camine studentesti, dupa cate stiu este un camin in campus la politehnica deschis pe toata perioada verii si taxa pe noapte este de vreo 17 lei.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mvmocanu 7 Posted May 18, 2012 Cluj-Napoca este un oras vechi, lucru care se vede si dupa cladirile pe care le are. Strazile stramte aparute acum foarte multi ani ingreuneaza in prezent circulatia unui oras aflat in continua dezvoltare, care in viitor se va extinde foarte mult. Oamenii care viziteaza orasul sunt multumiti de ceea ce vad si spun ca vor reveni. Nu am fost inca la Cluj, dar nu se stie niciodata. In afara de faptul c-ai dat un link la search ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea? incearca la camine studentesti, dupa cate stiu este un camin in campus la politehnica deschis pe toata perioada verii si taxa pe noapte este de vreo 17 lei.. Si la UBB in Hasdeu erau deschise acum cativa ani. Acum nu stiu, dar merita sunat. Sunteti cu biciclete? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gflaviu 0 Posted May 19, 2012 http://www.retro.ro/ Quote Share this post Link to post Share on other sites