Sign in to follow this  
rzv007

Suport pentru bicicleta pe carlig auto

Recommended Posts

salut

sunt nou pe forum... nu stiu unde sa pun acest topic

am achizitionat 1*focus black hills 20011 ...am montat angrenaj Deore M590 cu schimbator Deore 2011 si manete SLX 2011 M660 , pedale mari si suport bidon Pt fimiu un Kero GATA DE DRUM....dar nu pe drum public....asa ca sa vedem si de un portbagaj pt biciclete. 4*BICICLETE

1.cel de pe bare transversale , sus pe plafon > anulat din start = daca merge nevasta cu masina si vrea sa duca si bicicleta =plafon zgariat, poate trapa sparta = MAI BINE NU

2.pe hayon/portbagaj = am inteles ca se cam zgarie tabla la masina, si nu stau prea bine fixat cu bridele alea

3A. pe carlig =gen peruzzo arezzo 4bike 69euro +tva =sau=Thule HangOn 9708 =usor de montat(doar cu o cheie) se misca pt a deschide portbagajul masinii > DAR INTRE ELE LA DRUM NU SE ZGARIE ??? are si pt9euro antifurt cheie. Antifurt bike nu are.... se pot lega de suport cu cablu antifurt? Amenda politie rutiera ca nu se vade nr auto sau semnalizari???? Avantaje : usor de montat (chiar si de o femeie)_ si de transportat si dopozitat(chiar in portbagajul masinii)

3B. pe carlig cu suport jos = gen Thule RideOn 9503 SAU Peruzzo Siena 668/3 = cu suport pt nr auto si mufa lampi spate Dezavantaj= mare, greu Avantaj = stabil, sigur, nr auto, semnalizatoare, suport jos pt roti bicicleta, pozitie fiza a cadrului.

4. remorca ca la Moto Cross = :D

Rog parerea voastra

Eu cred ca raman pt Peruzzo Arezzo = Avantaje : pret 69e+tva , fixare sigura pe carlig, montare usoara, antifurt, usor de transportat, se poate depozita si in masina DAR bicicletele se zgarie intre ele ...mai ales ca sunt4 buc???

multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perruzzo Arezzo=OK???...eu>recomand, SOTIE=NU???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this