kind

Recomandare Bicicleta Merida ? Pareri?

Recommended Posts

Salutare,

Dupa mai bine de 5 ani de DHS si o facultate terminata, consider ca a venit timpul sa ma arunc la ceva mai bun de atat.

Doresc sa ma apuc de ture scurte gen Brasov-Comarnic, Constanta-Mangalia, Bucuresti-Alexandria si m-am hotarat la o bicicleta Merida Crossway 20-MD 2011.

http://www.merida-bi.../CROSSWAY+20-MD

Costa 1800 lei in magazin.

Apelez la voi deoarece nu ma pricep asa de bine la dotari insa pot spune ca am vazut-o live si dotarile mi se par 5 clase peste ce-am avut pana acum.

Pentru cei care vin cu alte idei, ma intereseaza in mod deosebit frane pe disc, bicicleta ce poate fi folosita si in parcuri sau la tara dar si la drumuri mai lungi de Trekking.

Pe scurt o bicla versatila.

Problema pe care am gasit-o pana acum este ca nu am auzit de Merida si dupa o cautare de 2 zile (~16ore) pe google nu am gasit nici un forum care sa vorbeasca despre calitatea lor.

Ca buget am alocat 1500 lei dar am ajuns la 1800. Ideea e ca peste 2000+1leu nu sunt dispus sa dau pe o bicicleta.

Cursierele ies din discutie deoarece nu pot sa suport pozitia si sunt adeptul rucsacului in spinare.

Cu multumiri, astept parerile voastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bicicleta ar fi buna, merida face biciclete bune. Mai da un ochi si pe celelalte topicuri sa vezi ca s-a mai recomandat si la altii prin zona aia de pret. Poate asa iti faci o parere despre ce sa cumperi. Mai gasesti si un model-doua cu deraior spate deore. Dupa aceea intreaba aici ce nelamuriri ai sau in unul din topicuriile deschise ca sunt multe.

PS: bicicleta aleasa de tine nu e de trantit prin paduri si gropi, cu viteza. E o bicicleta de sosea care o poti folosi si pe drum accidentat usor(cam ce vrei tu :D ).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.